Hämeenlinna

Junior Service Desk -osaaja

Oletko tietotekniikkataitoinen ja asiakaspalveluhenkinen? Haetko pitkäaikaista työpaikkaa IT-alalta? Etsimme CGI Suomi Oy:lle energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä henkilöitä työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä. Tämä voi olla myös palkallinen harjoittelupaikka ja sen myötä mahdollisuus opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle saada työura käyntiin!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät 

Työssäsi vastaat yritysasiakkaiden tukipyynnöistä, teet vianmäärittelyä ja ratkot teknisiä ongelmatilanteita pääsääntöisesti Windows työasema– ja verkkoympäristöissä etäyhteyksiä hyödyntäen. Asiakaskunta koostuu pitkälti suurista sekä myös kansainvälisistä organisaatioista. 

Työ on arkisin toimistotyöaikaan ajoittuvaa työskentelyä ja työpaikka sijaitsee Hämeenlinnan Innoparkissa.

Edellytykset

Voit olla opintojesi loppusuoralla tai vastavalmistunut tradenomi (IT), datanomi tai insinööri. Eduksesi on aiempi puhelintuki- ja/tai asiakaspalvelukokemus, tai kokemus etä- ja/tai lähitukityöskentelystä. Huomioithan, että työkokemukseksi lasketaan myös mahdolliset työharjoittelujaksot -ja/tai kesätyö, arvostamme myös harrastuneisuuden kautta saatua tietotaitoa. Työssä menestymisen kannalta olisi kaikkein tärkeintä kiinnostus asiakaspalvelutyötä sekä teknistä ongelmanratkaisua kohtaan!

Edut

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän suuresta ja kansainvälisestä yrityksestä, mukavan ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden tekniseen kehittymiseen. Tässä on mahdollisuutesi päästä luomaan uraa tunnetussa ja hyvämaineisessa IT-alan palveluyrityksessä!

Lisätiedot

Työsuhde on pitkäaikainen ja alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi käynnistyy nopeasti, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisääthän CV:si lisäksi myös hakemustekstin, jossa kerrot lyhyesti työ- ja koulutustaustastasi, aloitusmahdollisuudestasi, motivaatiostasi haettuun tehtävään sekä palkkatoiveesi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin.

Yhteyshenkilöt

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedInFacebookInstagramTwitter

Sijainti
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.08.2019
Viitenumero
250254
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839