Tampere

Käyttöönottoasentaja Tampereelle

Haemme ICT-alan kokonaispalveluita tarjoavalle asiakkaallemme muutaman kuukauden kestävään projektiin palveluhenkistä lähitukihenkilöä käyttötukitehtävien ja asennusprojektien pariin Tampereelle.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu Windows ympäristössä päätelaite -ja sovellusasennukset sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Työskentelyyn kuuluu myös tukipyyntöjen vastaanottaminen, vianmäärittely, tekninen ongelmaratkaisu sekä käyttäjien tukeminen ja opastus erilaisissa työasemiin, printtereihin ja mobiililaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Edellytykset

Tehtävän kannalta oleellista on uusimpien Windows käyttöjärjestelmien hallinta sekä asennus ja konfigurointi osaaminen. Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja lisäksi toivomme häneltä tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta sekä teknistä orientoituneisuutta.

Tehtävässä menestymisen kannalta arvostamme reipasta, luotettavaa, täsmällistä ja ripeää työotetta, korkeaa työmoraalia ja palveluhenkistä asennetta. Oleellista on myös annettujen ohjeiden noudattaminen sekä rohkeus kysyä epäselvissä tilanteissa. Selkeä, sujuva ja reipas kommunikointikyky suomen kielellä sekä nuhteeton tausta on oleellista tehtävässä menestymiseksi.

Tässä on hieno mahdollisuus esim. datanomille, IT-tradenomille tai vastaavan it-alan koulutuksen omaavalle henkilölle kerryttää oman alan työkokemusta!

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, mukavan ja osaavan tiimin tuen, rennon työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Työtehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävän organisaation IT-infran toimintaa sekä rakennetta. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden saada ”jalkaasi oven väliin” tunnettuun ICT-alan palvelutoimijaan sekä ennakkoluulottomalla asenteella ja omalla toiminnallasi mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden urakehitykseesi.

Lisätiedot

Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt nopeasti ja pystyt työskentelemään kokoaikaisesti toimistoaikojen puitteissa.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi, olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin.

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
15.08.2019
Viitenumero
310001
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835