Veteli

Käyttöpäällikkö

Haemme Vetelin Energia Oy:n palvelukseen Veteliin verkkoliiketoiminnasta vastaavaa Käyttöpäällikköä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 15.8.2019 mennessä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Vastuullesi kuuluvat Vetelin Energian sähkönjakeluverkon monipuoliset käyttö-, kehitys- ja kunnossapitotehtävät sekä osallistuminen suunnitteluun ja raportointiin. Tehtäviisi kuuluvat myös tekninen asiakaspalvelu, vianselvittely ja vastaat päivystyksestä. Teet tiivistä yhteistyötä sidosryhmien ja yhteistyökumppanien kanssa sekä toimit 4 hengen käyttö- ja kunnossapitotiimin esimiehenä. Roolisi on meille erittäin merkittävä, vastaat yli 2 000 asiakkaan sähkön toimitusvarmuudesta ja laadusta.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (insinööri tai teknikko) ja usean vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä S1 sähköpätevyys. Kehität liiketoimintaamme suunnitelmallisesti ja tartutat innostavan päämäärätietoisen otteesi asiakkaisiin ja koko henkilöstöön. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät henkilöjohtamisvalmiudet muiden työn ohjaamiseen ja motivoimiseen oman roolisi kautta.

Edut

Tarjoamme: 
– vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
– kilpailukykyisen kuukausipalkan ja muut henkilöstöedut
– johtoryhmän jäsenenä osallistut yhtiön aktiiviseen kehittämiseen
– hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
– mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän ammattilaisten parissa

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 15.8.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti!

Vetelin Energia Oy

Vetelin Energia Oy on Vetelin kunnan omistama energiayhtiö. Konserniimme kuuluu myös Vaasassa toimiva Oy Kontaktor Ab. Tuotamme, myymme ja toimitamme asiakkaillemme sähköä koko Suomen alueelle ja lämpöä Vetelin kunnassa oleville asiakkaille. Tarjoamme sähköurakointia Vaasasta ja Vetelistä sekä myymme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmiä. Lisäksi myymme sähkötarvikkeita ja asennuspalvelua sekä kunnossapidämme ja uudistamme Vetelin kunnan alueella olevaa sähköjakeluverkkoa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua kellon ympäri. Liikevaihtomme on n. 7 milj. euroa. Lisätietoja www.venergia.fi.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Veteli
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.08.2019
Viitenumero
259634
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830