Helsinki

Kiinteistökirjanpitäjä

Haemme nyt asiakkaallemme Eiran Isännöitsijätoimistoon KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen tehtävään Helsingin Vallilaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten haethan pikaisesti.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Haetaan kirjanpitäjää huolehtimaan asunto- ja kiinteistö-osakeyhtiöiden kirjanpidosta.

Tehtävänäsi on mm. taloyhtiöiden kirjanpito, laskujen käsittely, tilinpäätökset, vuokrankorotukset, erillislaskutukset, asiakaspalvelu sekä muut avustavat tehtävät.

Edellytykset

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta roolista mielellään kiinteistöpuolelta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta roolista mielellään kiinteistöpuolelta. Visman Fivaldi ohjelman osaaminen ja suomen kielen taito ovat myös edellytyksiä tähän tehtävään.

Toivomme, että olet itsenäinen, yhteistyökyinen ja rohkeasti uusiin haasteisiin tarttuva.

Edut

Saat itsenäisen työn pitkäaikaisten asiakkaiden parista, mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön.

Lisätiedot

Pyrimme täyttämään tehtävän pikaisesti ja siksi aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi, jätä siis oma hakemuksesi pikimmin.

Lisätietoja tehtävästä saat: Kati Rahikka, kati@poolia.fi, tel +358 20 7290 833

Eiran Isännöitsijätoimisto

Eiran Isännöitsijätoimisto toimii koko Helsingin alueella. Toimistomme sijaitsee Vallilassa. Perheyrityksemme tarjoaa kaikkia isännöintipalveluita asiakkaan tarpeen mukaisesti. Palvelemme niin asukaskiinteistöjä kuin liike- ja toimistokiinteistöjä. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alalta ja panostamme pitkiin asiakassuhteisiin. Tällöin voimme parhaiten auttaa tekemään kiinteistön kannalta oikeita ratkaisuita, jotka ovat kokonaistaloudellisesti kestäviä. Tavoitteenamme on, että asuminen kiinteistössä on turvallista, terveellistä ja viihtyisää ja teemme yhdessä asukkaiden ja taloyhtiöiden hallitusten kanssa kiinteistön arvoa nostavia ratkaisuita.

Lue lisää meistä:Kotisivut

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.10.2021
Viitenumero
4731046
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833