Tampere

Kirjanpitäjä / Financial Specialist Tampereelle

Kansainvälinen kiinteistöalan asiakkaamme etsii kasvun jatkuessa vahvistukseksi taloushallinnon ammattilaista asiantuntevaan tiimiinsä Tampereelle. 

Työtehtävät

Tässä tehtävässä huolehdit asiakkaiden kirjanpidosta ja vastaat siitä, että kirjanpidolliset asiat ovat hyvin ja aikataulussa hoidetut. Teet tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon osaajien kanssa – vierelläsi on jatkuvasti työkavereita sparraamassa ja jakamassa osaamistaan.

Olet myös asiakkaita konsultoivassa roolissa ja arkeesi kuuluu asiakkaiden kirjanpitoon ja muihin ulkoiseen laskentaan liittyviin kysymyksiin vastaamista sekä matkan varrelle sattuvien haasteiden selvittämistä. Meillä taloushallinto on osa liiketoimintaa sekä asiakkaillemme tarjottavaa kiinteistösijoitustoiminnan palveluportfoliota, jolloin pääset työssäsi avustamaan sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinteistöalan sijoittajia.

Edellytykset

Tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta kokemusta sekä osaamista kirjanpidosta. Olet siis työskennellyt aiemmin esimerkiksi kirjanpitäjänä ja hallitset myös tilinpäätökset. Olet siis erityisesti ulkoisen laskennan ammattilainen. Mikäli takataskustasi löytyy kokemusta kiinteistöalalta tai veroilmoituksista, pääset sitä työssäsi hyödyntämään.

Arki on välillä hektistä, sillä dynaamiset asiakkaat tekevät usein nopeitakin liikkeitä, jotka vaikuttavat työhön. Paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat siis valttia – kuten yleensäkin taloushallinnon tehtävissä. Työn luonne edellyttää sinulta myös tarkkuutta työssäsi. Englannin kielen kirjallisesta ja suullisesta osaamisesta on sinulle ilman muuta hyötyä.

Edut

Saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alan parhaat osaajat. Tule mukaan tuottamaan alan parhaita kiinteistöpalveluita!
Vaikka työhön kohdistuu ajoittaista painetta, sinulla on kuitenkin paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet.

Pääset oppimaan valtavasti uutta. Yhtä lailla pysyt ajan hermolla myös taloushallinnon muuttuvassa maailmassa. Asiakkaamme pystyy tarjoamaan sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja ja uusia haasteita.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +358 20 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Yhteyshenkilöt

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.02.2021
Viitenumero
2752679
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833