Helsinki

Kirjanpitäjä

Premium Group on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä, jossa laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Vaativa asiakaskunta arvostaa henkilökohtaista palvelua ja tiimien asiantuntijuutta. Haemme nyt Premium Groupin vahvan ja vakaan kasvun tueksi Helsingin Etelärantaan KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät ja edellytykset

Kirjanpitäjänä toimenkuvasi sisältää laajasti kaikkea yhtiömuotoisten asiakkaiden taloushallintoon liittyviä tehtäviä ostolaskujen, reskontrien ja maksuliikenteen hoidosta juoksevan kirjanpidon tehtäviin. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden taloushallinnon hoitamisesta. Eduksi luemme kokemuksen tilipäätöksien ja veroilmoituksien tekemisestä.

Edellytykset

Sinulle on kertynyt käytännön kokemusta vähintään kahden vuoden ajalta ja sinulla on hyvä kaupallinen koulutus. Hallitset juoksevan kirjanpidon ja ymmärrät taloushallinnon vaatimien toimintojen kokonaisuuden.  Oletamme, että olet toiminut sähköisien taloushallinnon ohjelmien kanssa; käytössä ovat Procountor ja Netvisor. Asiakaspalvelu on sinulle tuttua ja se sujuu hyvin suomeksi sekä myös tarvittaessa englanniksi, ruotsin kielen taito on suureksi eduksi.

Arvostamme

Arvostamme haluasi kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen asiakkaiden ja tiimin kanssa. Huumorintajukaan ei ole haitaksi rennossa työyhteisössä!

Tarjoamme

Premium Group tarjoaa taloushallinnon omakseen kokevalle henkilölle mahdollisuuden mielekkääseen ja motivoivaan työhön sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoaan yhä pidemmälle. Mukavien työkavereiden lisäksi saat bonuksena mahtavan sijainnin aivan Helsingin ytimessä Kauppatorin laidalla!

Lisätietoja

Haethan tehtävää heti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä tietoihisi ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.

Premium Group 

Premium syntyi vuonna 2007 halusta auttaa asiakasta hallinnoimaan kokonaisuuksia family office -periaatteella. Kymmenen vuotta myöhemmin Premium on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä.Meillä laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Tämän vuoksi suosimme usein tiimityöskentelyä laki- ja talouspuolen ammattilaistemme kesken. Jatkuvasti kouluttautuva henkilöstömme on aina ajan hermolla. Kun ajantasainen tieto on sekä asiakkaan että Premiumin koko tiimin käytössä, voimme toimia asiakkaan kanssa kuin yksi yritys. Tavoitteenamme on rakentaa Premiumista laki- ja talouspalveluiden näkemyksellisin toimija ja alan halutuin työpaikka.

Siirry yrityksen kotisivuille

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
28.04.2020
Viitenumero
1796688
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837