Helsinki

Kirjanpitäjä

Voisiko seuraava ura-askeleesi suunnata kohti kiinteistöalaa? Asiakkaamme etsii osaavaa KIRJANPITÄJÄÄ alansa suurimmaksi kehittyvän yhtiön rautaisten ammattilaisten joukkoon. Jos kiinnostuit, lue ihmeessä lisää!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Kirjanpitäjän roolissa työskentelet asiakkaamme liiketoiminnan keskiössä. Tämä tarkoittaa sinulle sitä, että et toimi vain tukifunktiona muille, vaan osana päivittäistä ydinbisnestä. 

Vastuullesi kuuluu huolehtia asiakkaan ajantasaisesta kirjanpidosta niin, että kirjanpidolliset asiat ovat hyvin ja aikataulussa hoidetut. Vastaat myös asiakkaiden kirjanpitoon liittyviin kysymyksiin ja selvität matkan varrelle sattuva haasteita. 

Teet tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon osaajien kanssa. Yksin et työsi kanssa jää, vaan vierelläsi on jatkuvasti työkavereita sparraamassa ja jakamassa osaamistaan.

Edellytykset

Olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli sinulla on kokemusta ja osaamista kirjanpidosta sekä hallitset tilinpäätökset. Tämän lisäksi omaat hyvän paineensietokyvyn ja hoidat työsi aina tarkasti kiireestä huolimatta. Englannin kielen kirjallisesta ja suullisesta osaamisesta on sinulle hyötyä. Saat kollegoiltasi täyden tuen, joten kaikkea ei tarvitse osata heti!

Edut

Saat kattavan perehdytyksen käytössä oleviin ohjelmiin ja prosesseihin heti työsuhteesi alussa. Saat sparraajiksesi alan parhaat osaajat ja ympärilläsi on 65 taloushallinnon ammattilaista jakamassa osaamistaan sekä ratkaisemassa kanssasi asiakkaiden haasteita. 

Sinulla on aito mahdollisuus menestyä yrityksessä sekä pääset oppimaan ja kehittymään työsi ohella myös erilaisissa koulutuksissa. Työssäsi on paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet ja joustavuutesi vastapainoksi myös sinun suuntaasi joustetaan.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +35820 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Yhteyshenkilö(t)

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.


Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
27.06.2019
Viitenumero
252258
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833