Helsinki

Kirjanpitäjä

Asiakasyrityksemme on vakavaraisen amerikkalaisen pörssiyrityksen suomalainen tytäryhtiö, jolle nyt etsimme reipasta ja motivoitunutta KIRJANPITÄJÄÄ Helsingin Ruoholahteen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää vähintään kolme kuukautta, jonka jälkeen jatko/vakinaistaminen saattaa olla mahdollista.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toimenkuuvaasi tulee kuulumaan mm:

  • ostolaskujen tiliöinti ja tallennus SAP:iin
  • konsernin sisäisten erien täsmäytys 
  • kulujen edelleenveloitus
  • markkinointilaskutus 
  • jaksotukset
  • tiettyjen tilien tase-erittelyt
  • muut mahdolliset kirjanpidon tehtävät

Edellytykset

Odotamme, että sinulla on kokemusta yllämainituista kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä sekä ALV lainsäädännön tuntemusta. Olet tarkka sekä luotettava ja sinulla on ryhdikäs ja huolellinen ote työhön. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi ja sinulla on aiempaa kokemusta SAPin käytöstä.

Lisätiedot

Lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveneen mahdollisimman pian, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
06.09.2019
Viitenumero
470280
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837