Helsinki

Kirjanpitäjä ja Junior Kirjanpitäjä

Premium Group on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä, jossa laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Vaativa asiakaskunta arvostaa henkilökohtaista palvelua ja tiimien asiantuntijuutta. Haemme nyt asiakasyrityksemme Premium Groupin vahvan ja vakaan kasvun tueksi Helsingin Etelärantaan KIRJANPITÄJÄÄ ja JUNIOR KIRJANPITÄJÄÄ vakituisiin työsuhteisiin. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Kokeneena kirjanpitäjänä vastaat itsenäisesti asiakkaittesi taloushallinnon hoitamisesta. Toimenkuvasi sisältää laajasti kaikkia yhtiömuotoisten asiakkaiden taloushallintoon liittyviä tehtäviä, kuten ostolaskujen, reskontrien, maksuliikenteen ja juoksevan kirjanpidon sekä palkkahallinnon hoitoa. Eduksi luemme kokemuksen tilipäätöksien ja veroilmoituksien tekemisestä. Junior kirjanpitäjänä toimenkuvaasi kuuluu kirjanpidossa ja asiakastyöskentelyssä avustaminen sekä uusien taitojen opettelu.

Edellytykset

Kokeneelta kirjanpitäjältä odotamme useiden vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Junior kirjanpitäjänä olet työskennellyt kirjanpidossa vähintään parin vuoden ajan ja sinulla on taustalla hyvä kaupallinen koulutus.

Oletamme, että  sähköiset ohjelmat ovat sinulle tuttuja, esim. Procountor ja Netvisor, jotka ovat Premium Groupin käytössä. Asiakaspalvelu on sinulle tuttua ja luontaista ja se hoituu sujuvasti suomeksi sekä tarvittaessa myös englanniksi, ruotsin kielitaito on suureksi eduksi.

Arvostamme

Arvostamme haluasi kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen asiakkaiden ja tiimin kanssa. Huumorintajukaan ei ole haitaksi rennossa työyhteisössä!

Tarjoamme

Premium Group tarjoaa taloushallinnon omakseen kokevalle henkilölle mahdollisuuden mielekkääseen ja motivoivaan työhön sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoaan yhä pidemmälle. Mukavien työkavereiden lisäksi saat bonuksena mahtavan sijainnin aivan Helsingin ytimessä Kauppatorin laidalla!

Lisätietoja

Haethan tehtävää heti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä tietoihisi ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä maininta kumpaa paikkaa haet.

Premium Group 

Premium syntyi vuonna 2007 halusta auttaa asiakasta hallinnoimaan kokonaisuuksia family office -periaatteella. Kymmenen vuotta myöhemmin Premium on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä.Meillä laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Tämän vuoksi suosimme usein tiimityöskentelyä laki- ja talouspuolen ammattilaistemme kesken. Jatkuvasti kouluttautuva henkilöstömme on aina ajan hermolla. Kun ajantasainen tieto on sekä asiakkaan että Premiumin koko tiimin käytössä, voimme toimia asiakkaan kanssa kuin yksi yritys. Tavoitteenamme on rakentaa Premiumista laki- ja talouspalveluiden näkemyksellisin toimija ja alan halutuin työpaikka.

Siirry yrityksen kotisivuille

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.11.2019
Viitenumero
827164
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837