Kokkola

Kirjanpitäjä / taloushallinnon asiantuntija

TULE MEILLE TÖIHIN! Haemme Fineweld Oy:n palvelukseen Kokkolaan energistä ja osaavaa Kirjanpitäjää / taloushallinnon asiantuntijaa tukemaan yrityksen kasvanutta toimintaa. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Konsernin tukitoiminnot ovat merkittävässä roolissa tukemassa yrityksen toimintaa ja kilpailukykyä. Päävastuualueesi ovat konserniyritysten kirjanpidot ja seuranta, verottajan ilmoituksista huolehtiminen. Toimit konsernin toimitusjohtajan alaisuudessa ja vastaat konsernin raportoinnista yhdessä taloushallintotiimin kanssa. Tärkeä osa työtäsi on kokonaisuuksien hallintaa ja nopea reagointi asioihin.

Odotamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja hallitset hyvin yleiset toimistotyökalut kuten Microsoft Officen. Henkilönä olet ratkaisukeskeinen ja analyyttinen ja haluat kehittää osaamistasi sekä taloushallinnon työmenetelmiä. Kommunikoit sujuvasti suomen, englannin ja ruotsin kielellä. Arvostamme kokemusta projektiliiketoiminnan seuraamisesta ja raportoinnista.

Tarjoamme: 

– vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä
– kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä joustavan työajan
– monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkuvan taloushallinnon tehtävien parissa
– ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin   

Kiinnostuitko? 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Huom! Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.5.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si tästä linkistä!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Fineweld Oy

Fineweld Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista teollisuusprojektien valmistukseen ja asennukseen erikoistuneista perheyrityksistä. Kansainväliset asiakkaamme toimivat pääasiassa kaivos-, metsä- ja kemianteollisuuden parissa.

Fineweld Oy työllistää yli sata henkeä ja asiakkaidemme projektit sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa.

www.fineweld.fi

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
04.05.2020
Viitenumero
1856756
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830