Vantaa

Kirjanpitäjä

Etsimme tilitoimistoasiakkaallemme Veromieheen Vantaalle kokenutta Kirjanpitäjää. Tehtävä on uusi ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä kahdeksan kuukauden määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen jatko/vakinaistaminen on mahdollista.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Kirjanpitäjänä vastaat asiakkaiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen, osto- ja myyntireskontrien hoidosta, palkkahallinnosta sekä muista taloushallinnon tehtävistä.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta, useiden vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä sekä suomen kielen lisäksi vähintään kirjallista englannin kielen taitoa. Tilinpäätöstaidon luemme isoksi eduksi, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on kiinnostus ja halu kehittyä tilinpäätöstaitoiseksi kirjanpitäjäksi. Lisäksi toivomme, että sähköiset taloushallinnon järjestelmät ovat sinulle tuttuja (esim. Lemonsoft).

Olet työtä pelkäämätön, avoin, välitön ja joustava tiimipeluri, jolla langat pysyvät käsissä kiireenkin keskellä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaidot ja osaat rohkeasti kysyä neuvoa tilanteen niin vaatiessa

Lisätiedot

Haethan tehtävää heti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso, puh. 020 7290 837 tai tarja@poolia.fi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
03.02.2020
Viitenumero
1337041
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837