Vantaa

Kirjanpitäjä

Etsimme nyt asiakkaallemme monipuolista, oma-aloitteista ja sitoutunutta tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriin. Tehtävän aloitus on elokuun alusta.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse?

Tässä uudessa taloushallinnon vastuullisessa roolissa päätehtävänäsi on vastata ja edistää kansainvälisen (konserni)yrityksen pääkirjanpidon hoitoa sekä sen kehittämistä. Raportoit työssäsi talousjohtajalle.

Käytännössä työtehtäviisi kuuluvat:

 • vastuu juoksevasta kk-kirjanpidosta sekä käyttöomaisuuskirjanpidosta
 • jaksotustarpeiden sekä tase-erittelyiden jatkuva ylläpito
 • vastuu ostolaskujen käsittelystä sekä ostoreskontran ylläpidosta
 • maksuliikenne sekä tiliotteiden käsittely
 • vastaat myös itsenäisesti alv-ilmoitusten laatimisesta, tilinpäätöksestä sekä veroilmoituksesta
 • erikseen sovittavat satunnaiset sijaisuudet myyntireskontran ja perinnän hoitamisessa

Kokemuksesi mukaan:

 • mahdolliset muut yhdessä sovittavat taloushallinnon sekä sisäisen laskennan ja raportoinnin tehtävät
 • mahdolliset konserniyhtiöiden konsolidointi- sekä tilinpäätöstehtävät

– kokemus näistä on etu, ei edellytys.

Tällä hetkellä tehtäviä hoitaa ulkoistettu toimija (sekä johto), josta talouden toiminnot ollaan siirtämässä yrityksen tulevalle Kirjanpitäjälle.

Näillä teet meihin vaikutuksen:

 • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim Tradenomi tai Merkonomi, pa taloushallinto)
 • omaat aiempaa kokemusta pk-yrityksen kirjanpidosta tilinpäätöksineen
 • pääasiallisia työkalujasi ovat mm. Microsoft (NAV)/Business Central ja Exflow, näiden ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi tai kokemus muista vastaavista taloussovelluksista
 • Excel-taitosi ovat kiitettävät
 • suomen kielen lisäksi englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi

Toivoisimme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

 • olet oma-aloitteinen ja omaat riittävän ammattitaidon sekä halun ottaa itsenäisesti vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi
 • omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan ja joustamaan vaatimusten mukaisesti tiukoissakin aikatauluissa ja olet tottunut kirjanpidon rutiineihin
 • koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä
 • olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vielä kuulu vahvimpaan osaamiseesi

Olet kiinnostunut sekä liiketoiminnan että (talous)hallinnon asioista ja ymmärrät niiden tärkeyden. Haluat ja kykenet ottamaan sekä kantamaan vastuuta, ja sinulla on joustava ja avoin mieli sekä hyvä pelisilmä. Tulet muiden ihmisten kanssa hyvin toimeen, mutta pystyt hoitamaan asioita myös itsenäisesti ja aloitteellisesti. Työkokemusvuosiasi tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja vastuuntuntoinen sekä itsevarma ote.

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Tässä yrityksessä viihdytään ja tämä näkyy korkeana tyytyväisyytenä sekä henkilöstön pysyvyytenä. Yritys on vakaa sekä alallaan arvostettu toimija.

Viihtyvyyttä tukevat toimivat ja viihtyisät toimitilat Vantaan pääkonttorilla, joissa on ilo työskennellä yhdessä mukavien ja osaavien kollegoiden kanssa. Lisäksi saat työterveyshuollon, sairasvakuutuksen, puhelinedun, mahdollisuuden etätyöhön (sopimuksen mukaan) loistavaa työilmapiiriä unohtamatta.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Sanna Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna@poolia.fi, puh. 040 7791349

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakuohjeiden mukaisesti.

Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen suhteen. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

FSP Finnish Steel Painting Oy

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Palveluksessamme on yli 260 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 22 M €.

Tarjoamme teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita. Palvelumme kattaa pintakäsittelyprosessin tuotteen koko elinkaarelta – olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin, aina takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka.

Ajatuksenamme on tarjota palvelua avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakkaamme pystyvät keskittymään täysin omaan ydinosaamiseensa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
07.05.2020
Viitenumero
1891306
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838