Helsinki

Koordinaattori

SGS on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. Haemme nyt sertifiointiyksikköömme Helsinkiin KOORDINAATTORIA.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Lääkinnällisten laitteiden ilmoitettu laitos keskittyy lääkintälaitteiden hyväksyntään ja laitevalmistajien toimintojen arviointiin ja sertifiointiin lakien, asetusten ja standardien näkökulmasta.

Työtehtävät

Yksikön koordinaattorina toimit tiiviissä yhteistyössä pääarvioijiemme, asiakkaidemme ja kansainvälisen yhteistyöverkostomme kanssa. Huolehdit auditointi- ja sertifiointiprosessien toteutumisesta, laskutuksesta ja seurannasta. Varmistat, että prosessin vaiheet tehdään ajallaan ja ylläpidät auditointeihin liittyvää tietoa SGS:n eri järjestelmissä. Toimit myös järjestelmien yhtenä pääkäyttäjänä.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista toimintaotetta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Olet tottunut priorisoimaan ja organisoimaan sekä toimimaan joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti vähintään englanniksi.Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta erilaisista toimistotehtävistä.

Edut

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kasvavalla toimialalla sekä mahdollisuuden kehittyä ja kehittää. Pääset myös vaikuttamaan omalta osaltasi työsi sisältöön. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme asiantuntijoidemme toimesta. SGS tarjoaa sinulle mukavan työyhteisön sekä joustavat työajat. Olemme  muuttaneet ja uusi viihtyisä toimistomme sijaitsee Pitäjänmäellä hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

SGS Finland

SGS on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. (www.sgs.com). Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadusta ja luotettavuudesta. Meillä on yli 89 000 työntekijää ja maailmanlaajuinen verkostomme kattaa yli 2600 toimipaikkaa ja laboratoriota. Suomessa SGS Finland työllistää yli 200 asiantuntijaa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
13.08.2020
Viitenumero
2171122
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833