Helsinki

Koordinaattori

Etsimme maailmanlaajuisesti toimivalle lääkealan yhtiölle uutta vahvistusta työskentelemään Suomen toimipisteessä. Yhtiö on yksi Suomen parhaista työpaikoista ja siellä työskentelee tällä hetkellä noin 90 työntekijää. Haemme nyt asiakkaallemme oma-aloitteista ja palveluhenkistä KOORDINAATTORIA tukemaan kahden tiimin, Market Access & Government Affairs ja Public Affairs, asiantuntijoita pääasiassa hallinnollisissa tehtävissä, mutta myös erilaisissa muissa tehtävissä liittyen lääkkeiden hinta- ja korvattavuushakemuksiin, sairaalakauppaan, yhteiskuntasuhteiden hoitamiseen sekä viestintään ja potilasjärjestöyhteistyöhön.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, ja kyseessä on noin vuoden kestävä määräaikaisuus ylimenoajaksi, joka liittyy organisaation toimintojen kehittämiseen ja uudelleen rakentamiseen.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu toimia kahden asiantuntijatiimin koordinaattorina avustaen hallinnollisissa tehtävissä ja niihin liittyvissä sisäisissä prosesseissa, kuten sopimukset, palveluiden ja materiaalien yms. tilaukset, laskutus, toimittajien hallinnointi sekä tapahtuma- ja tilaisuusjärjestelyt. Tehtäviisi kuuluvat myös sisäisen ja ulkoisen viestinnän tukeminen sekä muut mahdolliset avustavat tehtävät.

Edellytykset

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista hallinnollisista tehtävistä ja sopivaa koulutustaustaa, esim. kaupallinen, viestinnällinen tai muu tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen sopiva koulutus. Tehtävä vaatii samanaikaisesti suunnittelua ja toteuttamista. Ratkaiset tehokkaasti eteen tulevia haasteita itsenäisesti ja osana tiimiä. Matriisityöskentely on sinulle tuttua ja koet luontevaksi työskennellä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on erittäin hyvät, käytännön työssä saadut IT-taidot.

Työskentelyotteesi ja asenteesi on joustava ja haluat tehdä sekä itsenäistä että tiimityötä ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja teet työsi huolellisesti ja tarkkaavaisuutta osoittaen. Olet järjestelmällinen ja pystyt viemään useaa asiaa eteenpäin tiukassakin aikataulussa ja sisäisiä ohjeita ja prosesseja noudattaen.

Ennen kaikkea arvostamme positiivisuutta, innokkuutta, oikeaa asennetta, motivaatiota ja aitoa paloa lääke- ja terveydenhuoltoalaa kohtaan.

Edut

AbbVie tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi innovatiivisessa, kansainvälisessä ja dynaamisessa organisaatiossa sekä tärkeän roolin kahden keskeisen tiimin tukena. Market Access & Government Affairs -tiimi vastaa yrityksen hinta- ja korvattavuusasioista, sairaalakaupasta, terveystaloustieteestä sekä yhteiskuntasuhteista. Public Affairs -tiimi puolestaan vastaa yrityksen viestinnästä ja potilasjärjestöyhteistyöstä. Sinua ympäröivät asiantuntevat työkaverit sekä kannustava ympäristö paikassa, joka on monena vuonna palkittu yhtenä Suomen parhaimmista työpaikoista.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää.

Prosessi käynnistetään jo hakuajalla, joten kannattaa lähettää hakemus nopeasti.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh. 020 7290 838 / sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
puh. 020 7290 837 /tarja@poolia.fi

Abbvie

AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö. Keskittymme kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Tutkimus- ja kehitystyömme lähtökohtana on aina potilas. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 47 000 henkeä ja toimimme yli 175 maassa.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Tärkeimpiin terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukevat työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Lue lisää meistä täältä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
04.10.2021
Viitenumero
4647360
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838