Nurmijärvi

Laatupäällikkö

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien. Haemme nyt asiakkaamme organisaation vahvistukseksi samoja arvoja arvostavaa kokenutta ja työstään aidosti innostuvaa laatupäällikköä. Työpaikkasi sijaitsee uusissa viihtyisissä toimitiloissa Nurmijärvellä (40 min Hgin keskustasta). Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Laatupäällikkönä vastaat tee- ja juomatuotteiden elintarviketurvallisuuden toteutumisesta ja vastuullasi on seurata sertifikaattien (esim. FSSC 22000, Luomu, Fair trade, Rainforest Alliance) mukaisen tuotannon toteutumista koko tuotantoketjun osalta sekä ohjata elintarviketurvallisuustiimin toimintaa. Seuraat alaa ja vastaat voimassa olevien sertifikaattien päivittämisestä sekä uusien sertifikaattien hankinnasta. 

Lisäksi tehtäviisi kuuluu tuotantoprosessien kehittäminen ja laadun valvonta sekä uusien tuotteiden kehittäminen, mm. reseptien ja tuotenäytteiden tekeminen, koeajot ja uusien raaka-aineiden kartoittaminen sekä tee, raaka-aine ja pakkausmateriaalitoimittajien hallinnointi ja mahdolliset auditoinnit. Tuet myös myyntiä tarvittavissa lupa-asioissa ja teet yhteistyötä vientiasiakkaiden ja viranomaisten kanssa sekä muun organisaation kanssa. 

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä noin 3-5 vuoden ajalta ja olet tyyppinä aktiivinen, innostunut ja haluat oppia uutta ja kehittää jatkuvasti omaa ammattitaitoasi. Sinulla on kipinää työtäsi kohtaan ja laatuasiat ovat sinulle kunnia-asia. Haluat olla osa menestyksellistä tiimiä ja tuoda oman tärkeän panoksesi yrityksen ja omaan menestykseesi. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja omaat sujuvat IT-taidot.

Työ tapahtuu pääosin Nurmijärvellä, mutta työ edellyttää myös jonkun verran matkustusta ja tutustumista teentuottajamaihin (muutaman kerran vuodessa Euroopassa ja Suomessa).

Edut

Organisaatiossa on yhteensä 25 hlöä ja esimiehenäsi toimii yrityksen toimitusjohtaja.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin miellyttävän sekä inspiroivan työympäristön, monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattitaitoasi huipputekijöiden ja tuotteiden parissa!

Lisätiedot

Jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistetään heti! ”Tee hetkestä elämys!”

Yhteyshenkilöt

Sigrid Puhilas-Ikonen

+358207290839

Nordqvist Oy

Huolimatta siitä, ettei meitä suomalaisia varsinaisesti pidetä teen suurkuluttajina, olemme me juoneet tätä virkistävää ja herkullista juomaa jo vuosikymmeniä. Tee on lämmittänyt meitä kylminä talvipäivinä ja sekä virkistänyt että raikastanut oloamme kesähelteillä.

Me Nordqvistilla haluamme tehdä jokaisesta teehetkestä todellisen elämyksen. Tätä periaatetta olemme suomalaisena perheyrityksenä toteuttaneet jo vuodesta 1979 lähtien. Uskomme laadukkaaseen teehen ja kauniisiin pakkauksiin. Ensisijaisesti teen pitää kuitenkin maistua hyvältä. Nämä arvot toteutamme ostamalla teen, rooiboksen sekä teesekoituksiamme kaunistavat kukat, hedelmät ja marjat tarkoin valituilta tuottajilta. Huolehdimme myös tuotteidemme laadusta, vastuullisuudesta ja turvallisuudesta. Haluamme, että sinä voit nauttia teetä hyvällä ja huolettomalla mielellä.

Nordqvistin Nurmijärvellä sijaitseva teetalo ja siellä työskentelevät ihmiset haluavat tehdä joka päivä parhaansa hyvän teen vuoksi. Jokainen työvaihe, aina tuotekehittelyä, maustamista, tarkastusta ja pakkausta myöden suoritetaan intohimolla. Tee ei ole meille vain myymämme tuote, se on osa elämäämme. Haluamme, että tee tuottaa hyvää mieltä ja lämpöä juuri sinulle.

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien. 

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Nurmijärvi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
04.11.2019
Viitenumero
933257
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839