Espoo

Lähitukihenkilö

Jatkuvan kasvun ja kehittymisen myötä SwanIT etsii nyt kokenutta lähitukihenkilöä työskentelemään itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä. Tehtävässä on vakiotyöajat.

Työtehtävät

Tehtävä sisältää projektiluontoisia asiakaskäyntejä (esim. asennukset) sekä kiinnitettyinä päivinä tapahtuvaa on-site lähitukea nimetyillä asiakkailla. Tässä kiertävän lähituen roolissa on tärkeää, että sinulla on ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työssä. Työpisteesi sijaitsee SwanIT:n viihtyisissä toimitiloissa Espoossa. Huom! Tässä tehtävässä on vakiotyöajat ma-pe 8-16 ja 9-17.

Edellytykset

Koska työtehtäväsi sisältävät ongelmanratkaisemista, vianmääritystä ja diagnosointia erilaisissa järjestelmissä, tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta erilaisten tietokonejärjestelmien, mobiililaitteiden ja muiden teknisten tuotteiden tuntemista ja hallintaa (esim. MS Windows, Intune, AD, MAC iOs, sekä yleiset toimistosovellukset). Ymmärrys pilviliitännäisistä teknologiosta kuten 0365, OneDrive, SharePoint lasketaan merkittäväksi eduksi. 

Arvostamme ennen kaikkea positiivista, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta! Toivomme sinulta noin 1-2 vuoden kokemusta vastaavanlaisista lähitukitehtävistä ja/tai etätukitehtävistä/teknisistä asiakaspalvelutehtävistä (myös kesätyöt ja työharjoittelujaksot kerryttävät työkokemusta). Työkielenä ovat suomi ja englanti, joten molempien kielien sujuva suullinen sekä kirjallinen taito on työssä erittäin tärkeä edellytys. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Hyvän lähtökohdan tehtävään antaa aito kiinnostus tämän hetken teknologioita ja IT-palveluita kohtaan sekä laadukkaan teknisen tuen tarjoaminen. Tekninen koulutustausta tukee tehtävässä menestymistä; esim. tradenomi, insinööri, datanomi sekä kaikki alan harrastuneisuus.

SwanIT tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen, mukavan työympäristön ja kannustavan tiimin, jolta saat tukea kaikissa tilanteissa. 

Miksi töihin SwanIT:lle?

Työyhteisömme on reilu, kannustava, ammattimainen ja helposti lähestyttävä. Teemme töitä kovaa ja innolla, kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikkea ei voi eikä tarvitse itse tietää, jolloin avuliaat työkaverit varmistavat, että saat tarvittavan tuen työhösi. Meillä saat olla rehellisesti oma itsesi ja annamme sinulle tilaa kehittää ja kehittyä porukassamme. Väkinäisyyteen emme pakota, eikä kaikkien huonoille vitseille ole pakko nauraa. Suosimme joustavuutta ja aitoja kehitysmahdollisuuksia kaavamaisuuden ja jähmeiden prosessien sijaan. Nyt palkattava henkilö pääsee loistamaan haettavassa roolissa, mutta huomioimme tulevaisuuden toiveet ja kehityspolut toiveidesi ja kykyjesi mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan CV:n/LinkedIn profiilin, palkkatoiveen ja hakemuksen kera mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolialta Janette Andersson (020 7290 839 / janette@poolia.fi).

SwanIT – ketterä, ekologinen, alan suunnannäyttäjä

SwanIT on perustettu vuonna 2017 tavoitteenaan luoda vaihtoehto perinteiselle ajattelulle IT-infraratkaisuissa. Tekemisessämme yhdistyvät vastuullinen ja ympäristöystävällinen toiminta sekä vankka vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus IT-alalta.

Ydinosaamistamme ovat verkkoratkaisut ja päätelaitteet, sisältäen hankinnan, suunnittelun, ylläpidon, hallinnan ja tuen tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Toimitamme verkko- ja laiteratkaisut kuukausihinnoiteltuina palvelutuotteina keskisuurille ja suurille yrityksille sisältäen etätuki- ja lähitukipalvelut. Huolehdimme laitteiden toimituksista, asennuksista, lisensseistä, ylläpidosta, tietoturvasta sekä vastuullisesta komponenttien kierrätyksestä laitteen elinkaaren päättyessä. Lisäksi autamme asiakkaitamme erilaisissa projekteissa kuten verkkojen suunnittelussa, laite- ja järjestelmävalinnoissa sekä konsultoinnissa. Nopea reagointi- ja päätöksentekokykymme sekä kattava kumppaniverkostomme takaavat laadukkaat ja ajantasaiset palvelut. Toimimme yhteistyössä isojen kansainvälisten tekijöiden kanssa, jotka jakavat visiomme laadukkaasta kestävän kehityksen edistämisestä.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
23.09.2022
Viitenumero
8178692
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839