Helsinki

Lähitukihenkilö

Asiakkaamme on kansainvälinen tietotekniikan ulkoistuspalveluita tarjoava yritys, jolle etsimme nyt LÄHITUKIHENKILÖÄ työskentelemään työasemien käyttöönottoasennusten ja lähitukitehtävien pariin. Oma auto on välttämätön tässä tehtävässä.  
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät
Tehtäviin kuuluu ensisijaisesti Windows työasemien käyttönottoasennukset eri asiakkaiden saiteilla. Tulevaisuudessa tehtävä saattaa pitää sisällään myös ylläpito-ja tukitehtäviä, mm. loppukäyttäjätukea. 

Edellytykset
Työ soveltuu esim. datanomille, IT-tradenomille tai vastaavan it-alan koulutuksen omaavalle henkilölle. Arvostamme kaikkea IT-alan työkokemusta myös työharjoittelun-, kesätöiden – tai muuta kautta saatua ajan tasalla olevaa työkokemusta vastaavista käyttöönottoasennus- ja lähitukitehtävistä sekä tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta ja teknistä orientoituneisuutta, osaamista Windows käyttöjärjestelmien parista sekä asennus ja konfigurointi osaamisesta.

Tehtävä on hyvin itsenäinen ja valitulta henkilöltä tullaan edellyttämään itseohjautuvuutta, luotettavuutta ja täsmällisyyttä. Oleellista on myös annettujen ohjeiden noudattaminen sekä oma-aloitteisuus kysyä epäselvissä tilanteissa. Kansainvälisessä yhtiössä työskentely edellyttää selkeää kommunikointikykyä suomen ja englannin kielellä.

Työ on erittäin liikkuvaa ja työtä tehdään ympäri pk-seutua eri asiakassaiteilla. Oma auto on siksi ehdoton edellytys tässä tehtävässä.

Edut
Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, osaavan tiimin tuen, mukavan työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Työtehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävän organisaation IT-infran toimintaa sekä rakennetta. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden saada ”jalkaasi oven väliin” tunnettuun ICT-alan palvelutoimijaan sekä ennakkoluulottomalla asenteella ja omalla toiminnallasi mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden urakehitykseesi!

Lisätiedot
Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt mahdollisimman pian, haluat sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti ja pystyt työskentelemään kokoaikaisesti toimistoaikojen puitteissa. 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

Yhteyshenkilöt

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358 20 7290 839

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi 
+358 20 7290 835

Poolia IT Oy
Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.09.2020
Viitenumero
2305308
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839