Hyvinkää

Lähitukihenkilö

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUUMA-ICT:lle energistä ja asiakaspalveluhenkistä Lähitukihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja sopimus tehdään kuudeksi kuukaudeksi.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Lähitukihenkilön työtehtäviin kuuluu asennustyöt, vianmääritykset, laiteasennukset yms. Tässä työssä tarvitset ajokortin, omaa autoa ei edellytetä.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tietoteknistä peruskoulutusta (esim. Datanomi) ja työkokemusta vastaavasta tehtävästä, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä ajan tasalla olevaa ICT-ammattitaitoa (mm. käyttöjärjestelmät, toimistosovellukset, esim. O365 ja mobiililaitteet).

Tehtävän palkka asettuu välille 2300-2400€/kk.

Lisäksi toivomme, että olet tunnollinen, oma-aloitteinen ja reipas työntekijä, joka omaa positiivisen ja palveluhenkisen asenteen sekä aidon kiinnostuksen ICT-palvelunhallinnan tehtävien oppimiseen ja niiden parissa kehittymiseen. Toivomme myös, että hymysi ei hyydy paineenkaan alla, sillä työskentelytahti vaihtelee ja edellyttää kaikilta joustavaa ja mukautuvaista asennetta.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden työskennellä monipuolisten asiakastukitehtävien parissa, modernin toiminta- ja työympäristön, kannustavan ja osaavan tiimin tuen, kattavan perehdytyksen tehtävään sekä erinomaisen tilaisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti ja huomioithan, että ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä! Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin:

Tarja Laakso
tarja@poolia.fi
p. 020 7290 837

Sanna Majava
sanna@poolia.fi 
p. 020 7290 838

Kuuma-ICT

Keski-Uudenmaan informaatioteknologia Oy eli KUUMA-ICT tarjoaa asiakkailleen kustannustehokkaita sekä laadukkaita informaatio- ja viestintäteknologiapalveluita yhteistyössä kumppaniverkostonsa kanssa.

Yhtiön tavoitteena on vastata kuntien eri toimialojen jatkuvasti kasvavaan ICT:n käytön tuen tarpeeseen ja varmistaa, että toimialojen on mahdollista saada tukea ICT:n käyttöön pohjautuvalle palvelujen kehittämistyölle. 

Kuuma-ICT on osa Telia konsernia.

Lue lisää: https://kuumaict.fi/index.tmpl?sivu_id=2064

Sijainti
Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
29.11.2021
Viitenumero
5144298
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837