Vantaa

Lähitukihenkilö Vantaalle

Haemme ICT-alan kokonaispalveluita tarjoavalle asiakkaallemme useampaa palveluhenkistä Lähitukihenkilöä (ON-SITE) noin kolmen kuukauden mittaiseen käyttöönottoprojektiin, jossa työt alkavat nopealla aikataululla elokuussa. Työskentely on liikkuvaista, kokopäiväistä ja tapahtuu loppuasiakkaan toimipisteissä Vantaalla. Työ edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu Windows ympäristössä päätelaite -ja sovellusasennukset sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Työskentelyyn kuuluu myös tukipyyntöjen vastaanottaminen, vianmäärittely, tekninen ongelmaratkaisu sekä käyttäjien tukeminen ja opastus erilaisissa työasemiin, printtereihin ja mobiililaitteisiin liittyvissä kysymyksissä. Työ sisältää liikkumista pääsääntöisesti Vantaan alueella eri toimipisteiden välillä.

Edellytykset

Työ soveltuu esim. vastavalmistuneelle datanomille, IT-tradenomille tai vastaavan it-alan koulutuksen omaavalle henkilölle. Arvostamme työharjoittelun-, kesätöiden – tai muuta kautta saatua ajan tasalla olevaa työkokemusta vastaavista it-tuki tehtävistä sekä tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta ja teknistä orientoituneisuutta. Tehtävän kannalta oleellista on uusimpien Windows käyttöjärjestelmien hallinta sekä asennus ja konfigurointi osaaminen.

Tehtävässä menestymisen kannalta arvostamme reipasta, luotettavaa, täsmällistä ja ripeää työotetta, korkeaa työmoraalia ja palveluhenkistä asennetta. Oleellista on myös annettujen ohjeiden noudattaminen sekä rohkeus kysyä epäselvissä tilanteissa. Selkeä, sujuva ja reipas kommunikointikyky suomen kielellä sekä nuhteeton tausta on oleellista tehtävässä menestymiseksi.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, mukavan ja osaavan tiimin tuen, rennon työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Työtehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävän organisaation IT-infran toimintaa sekä rakennetta. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden saada ”jalkaasi oven väliin” tunnettuun ICT-alan palvelutoimijaan sekä ennakkoluulottomalla asenteella ja omalla toiminnallasi mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden urakehitykseesi!

Lisätiedot

Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt joustavasti ja pystyt työskentelemään kokoaikaisesti toimistoaikojen puitteissa. 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi, Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin. Kerromme lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä mahdollisen haastattelun aikana.

Yhteyshenkilöt

Sigrid Puhilas-Ikonen

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
15.08.2019
Viitenumero
259678
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839