Helsinki

Lähitukihenkilöitä määräaikaiseen projektiin

Haemme nyt globaalille IT ulkoistuspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme CGI:lle useampaa lähitukihenkilöä työskentelemään lähituen sekä liikkuvan lähituen pariin pääkaupunkiseudulla.  Työ on määräaikainen ja kestää syyskuun alusta jouluun asti. 

Työtehtävät

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään erilaisten asennusprojektien parissa pääkaupunkiseudulla. Tehtäviisi kuuluu Windows työasemaympäristöissä päätelaite -ja sovellusasennukset sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Työskentelyyn kuuluu myös tukipyyntöjen vastaanottaminen, vianmäärittely, käyttöönottoasennukset, käyttäjien tukeminen ja opastus erilaisissa työasemiin, oheislaitteisiin sekä verkkoihin liittyvissä kysymyksissä. 

Edellytykset

Työ soveltuu esim. datanomille, IT-tradenomille tai vastaavan it-alan koulutuksen omaavalle henkilölle. Arvostamme myös kaikkea aiempaa IT-alan työkokemusta kuten työharjoitteluiden, kesätöiden ja harrastuneisuuden merkeissä. Toivomme, että sinulla on osaamista Windows käyttöjärjestelmien parista ja asennuksista. Tehtävä sopii hyvin henkilöille, jotka ovat teknisesti orientoituneita, oma-aloitteisia ja täsmällisiä. Suomen kielen osaaminen tehtävässä on välttämätöntä. 

Työ on erittäin liikkuvaa ja työtä tehdään ympäri pk-seutua eri asiakassaiteilla. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja auto käytössä. 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää työkokemusta suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä, osaavan tiimin ja esihenkilön tuen sekä mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Tämä tehtävä voi olla mahdollisuus vastavalmistuneelle saada työura käyntiin ja saada ns. ”jalka oven väliin” tunnettuun IT-alan palveluyritykseen. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan CV:n/LinkedIn profiilin, palkkatoiveen ja hakemuksen kera mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian rekrytointikonsultit Neea Turunen (020 7290 843 & neea@poolia.fi) ja Maria Kostenko (020 7290 847 & maria@poolia.fi). 

CGI Suomi Oy 

CGI yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Asiantuntijat työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti toimipisteitä on jopa yli 400.

Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisen keskiössä. CGI on paikallisesti läsnä ja tarjoaa organisaatioille aina huippuluokan näkemystä, edelläkävijyyttä ja asiantuntemusta liiketoiminnasta ja modernista teknologiasta. Näin sinä pystyt palvelemaan omia asiakkaitasi entistäkin paremmin ja olemaan aina askeleen edellä kilpailijoitasi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
19.07.2022
Viitenumero
7471932
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843