Lamia

Viemme asiakkaidemme digitaalisen kyvykkyyden uudelle tasolle KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun ja designin, huipputeknologian sekä markkinoinnin ja myynnin kehittämisen palvelut.

Lamia on strateginen kumppani digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. 

Uskomme, että digitaalisuus ei ole itseisarvo, sillä palvelut saattavat helposti olla enemmänkin kuluerä kuin tuottava investointi. Siksi kaikki kehitystyömme pohjautuu dataan ja keskittyy kasvattamaan asiakkaidemme liikevaihtoa.

Työ ja ilmapiiri, jotka koukuttavat

Uskomme, että onnelliset ja sitoutuneet työntekijät luovat pohjan onnistuneille asiakasprojekteille ja menestyksekkäälle liiketoiminnalle. Haluaisitko mukaan rentoon mutta kunnianhimoiseen porukkaamme, jossa rakennetaan Suomen parhaita digitaalisia palveluita?

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia ohjelmistokehityksen, designin myynnin ja markkinoinnin osaajia, esim. Backend Developer, Frontend Developer, Project Manager, Digital Sales Manager jne 

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä. Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Tutustu avoinna oleviin tehtäviin oheisesta linkistä!

Lisätietoja:

Lamia, Jarmo Krohns
Head of Talent Acquisition
jarmo@lamia.fi
Puh: +358 50 569 6043