Lamian avoimet työpaikat

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on onnistunut kasvamaan nopeasti ja merkittävästi ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Lamia tekee yhteistyötä ja tuottaa digitaalisia ratkaisuja kiinnostaville ja merkittäville asiakkaille Suomessa kuten St1, Särkänniemi ja Verifone.

Backend Developer

Lamian backend developerina pääset kehittämään asiakkaille ratkaisuja yhdessä designereiden, cloud engineerien, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa. Työtehtäviin sisältyy usein mm. mikropalvelujen tai esimerkiksi e-commerce ratkaisujen uusien ominaisuuksien kehittämistä jokaiseen asiakaskeissiin parhaiten soveltuvilla teknologioilla. Tarjoamme haastavia projekteja sekä osaavat kollegat, joiden kanssa haasteita ratkotaan yhdessä.

Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi!

Frontend Developer

Lamian frontend developerina pääset osaksi kunnianhimoista devaajatiimiä, joka yhteistuumin ratkoo asiakkaiden projekteja ja kehittää osaamistaan. Työtehtäväsi painottuvat selainpuolen ohjelmistokehitykseen ja UI-toteutuksiin. Rakennat ominaisuuksia valittuja teknologioita hyödyntäen ja pääset myös kehittymään backend-puolella moduulien ja plug in -ratkaisujen parissa.

Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi!

Mitä Lamia tarjoaa sinulle?

Lamian ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun he löytävät heille oikeat lahjakkuudet, he myös pitävät huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi heillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla he palkitsevat sitoutumisesta yritykseen.

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävistä antaa Sigrid Puhilas-Ikonen puh: +358 20 7290 839 sekä Sanna Majava, puh: +358 20 7290 838.
Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina ja vastaa hakemusten vastaanottamisesta sekä käsittelystä. Rekrytointiprosessi käynnistyy heti ja tavoittena olisi että valitut henkilöt aloittavat työt viimeistään kesälomakauden jälkeen elo-syyskuussa.

Uusimmat työpaikat

Specialty Care Coordinator

Helsinki
Julkaistu 15.10.2020

Senior Service Designer

Helsinki
Julkaistu 14.10.2020

Backend Developer

Helsinki
Julkaistu 14.10.2020
katso kaikki avoimet työpaikat