Helsinki

Lead Mobile Developer (Android)

Etsimme ohjelmistokehityksen tiimiimme kokenutta Android-devaajaa, jolla on kykyä ottaa vastuuta ja alkaa luotsata mobile development -tiimiämme. Intohimoihisi kuuluu mobiilikokemusten kehittäminen ja harrastuneisuutesi ansiosta sinulla on näkemystä siitä, mihin ala on matkalla. Meillä on tarjota sinulle tehtävä, jossa pääset valjastamaan asiantuntijuutesi uuden luomiseen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Lamia on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden ja integraatioiden kehittämiseen. Android-devaajanamme pääset kehittämään uusia mobiiliratkaisuja asiakkaillemme yhteistyössä devitiimin, designereiden, cloud engineerien, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa.

Etsimällämme mobiilikehittäjällä on kykyä ottaa vetovastuuta mobiilikehittämisestä yhdessä Android-tiimimme kanssa. Sinulla on kokemuksen tuomaa näkemystä sekä intohimoa kehittää asiakkaillemme sovelluksia, joita ei Suomessa aiemmin ole nähty.

Toivomme sinulta

 • Vahvaa kokemusta ja näyttöjä ohjelmoinnista Androidille
 • Relevanttien ohjelmointikielien ja devaajatyökalujen osaamista frontend-kehittämisestä (JS/CSS/HTML)
 • Innostusta ja kykyä ratkoa haastavimpiakin pulmia itsenäisellä otteella
 • Olet valmis auttamaan muita ja otat mielelläsi vastaan rakentavaa palautetta
 • Hyviä ihmissuhdetaitoja: tulet hyvin toimeen kollegoidesi kanssa ja pystyt luontevasti ottamaan vetovastuuta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Osana devaajatiimiämme

 • Teet tiivistä yhteistyötä frontend- ja backend developereiden, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa
 • Pääset tekemään kehittäviä asiakasprojekteja
 • Saat taloon tullessasi oman mentorin, joka auttaa sinua sopeutumaan Lamian kulttuuriin ja työtapoihin
 • Muovaat parhaita käytäntöjämme. Meille kaavat eivät ole kangistuneita, vaan kehitämme jatkuvasti yhdessä työtapoja ja työympäristöä.
 • Pääset osaksi kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä
 • Saat nauttia joustavista työajoistamme sekä ensiluokkaisista työvälineistä
 • Talo tarjoaa keksit ja kahvit ohjelmoinnin polttoaineeksi
 • Voit osallistua devaajimme järjestämiin Tech Meetuppeihin, hackatoneihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
23.10.2019
Viitenumero
892497
Yhteyshenkilö