Helsinki

Lead Service Designer

Lamian Design-tiimi etsii nyt kokenutta kollegaa, joka innostuu merkityksellisestä design-työstä. Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus takanasi palvelumuotoilusta digitaalisissa hankkeissa. Lamia auttaa asiakkaitaan muovaamaan digitaalista liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin.
Lamia toimii asiakkaittensa kumppanina ja sinulla on avainrooli rakentaa digitaalista strategiaa yhdessä liiketoiminnan kehittäjien, palvelumuotoilijoiden ja UI/UX designereiden kanssa. Johdat Lamian palvelumuotoilua ja sparraat palvelumuotoilutiimiä parhaista toimintamalleista sekä vastaat kokonaisvaltaisesti siitä, miltä Lamian palvelumuotoilutarjooma näyttää.
Konseptoit ja suunnittelet digitaalisia kokemuksia vastaamaan sekä tämän päivän että huomisen tarpeita. Tehtäväsi on auttaa tiimiä ymmärtämään asiakkaan koko digitaalinen landscape ja muotoilla digitaalinen roadmap. Tärkeä osa työtäsi on strategia-, tavoite- ja konseptointityöpajojen suunnittelu ja fasilitoiminen palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen. Yhdessä Lamian asiakkaiden kanssa määrität liiketoiminnan tarpeet (business design), muotoilet design briefin, määrittelet kohderyhmät sekä luot tavoitteet ja raamin koko hankkeelle. Aito kiinnostus Lamian asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan on tärkeää.

Toivomme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta palvelumuotoilusta digitaalisissa hankkeissa
 • Tiedät, kuinka asiakkaan liiketoimintahaaste muotoillaan käsin kosketeltavaksi design briefiksi ja tavoitteiksi, joihin UI/UX Designer voi tarttua
 • Edellytämme aiempaa kokemusta osallistavien design-työpajojen fasilitoinnista ja käyttäjätutkimuksesta
 • Tunnet palvelumuotoilumenetelmät ja alan termit kuuluvat aktiiviseen sanavarastoosi
 • Visuaalinen silmä ja kyky visualisoida palvelumuotoiluvaiheen havainnot ovat eduksesi
 • Asiakaslähtöinen konsultointityö vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja; olet mutkaton tiimipelaaja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Eduksesi lasketaan käyttämiemme työkalujen hallinta: Miro (Realtime board), Sketch, InVision, Adoben työkalut

Lamian Design-tiimissä saat

 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
 • Työskennellä tiiviisti toisten suunnittelijoiden, liiketoiminnan kehittäjien, asiakkaiden, ohjelmistokehittäjien, loppukäyttäjien sekä project leadien kanssa
 • Muotoilla Suomen suurimpien yritysten digitaalista liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin
 • Vastuuta asiakasviestinnästä, työpajojen vetämisestä ja käyttäjätutkimuksesta
 • Osallistua kehittämään Lamian palvelumuotoiluprosessia ja -tarjoomaa
 • Viikottaiset tiimipalaverit, joissa sparrataan projekteja ja työtapoja yhdessä
 • Osallistua asiantuntijana myyntiprosessiin ja tehdä Lamian design-osaamista tutuksi
 • Nauttia rennon mutta kunnianhimoisen tiimin timanttisesta huumorista

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun Lamia löytää heille oikeat lahjakkuudet, he pitävät huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi Lamialla on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla he palkitsevat sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikä mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.
Jarmo Krohns, Head of Talent Acquisition 

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1,Verifone ja Yliopiston Apteekki. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
12.01.2021
Viitenumero
2801057
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838