Lapua

Liikenneasematyöntekijä

Haemme Shell HelmiSimpukkaan Lapuan Tampparille ahkeraa LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ. Oletko aurinkoinen ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka etsii monipuolista työtä? Hienoa! Tämä tehtävä saattaisi olla juuri sinua varten.                                                                                                         

Tehtävät

Meillä saat tehdä monipuolista asiakaspalvelutyötä kassan molemmin puolin, pääset ruokkimaan nälkäisiä matkalaisia itse tekemilläsi vitriini- ja ruoka-annoksilla, opit Veikkauksen ja Toton ihmeellistä maailmaa ja pääset tekemään ratkaisukeskeistä myyntiä. Näiden tehtävien lisäksi päivään kuuluu myös yleisestä siisteydestä huolehtimista, kuorman purkua ja hyllyjen täyttöä. Päivät eivät ole samanlaisia ja työ on monipuolista ja palkitsevaa.

Työssä loistaa reipas, monipuolinen, stressinsietokykyinen, asiakaspalvelualtis ja heittäytyvä työntekijä. Älä kuitenkaan pelästy näitä ominaisuuksia, sillä saatat olla joissain asioissa hiomaton timantti, joka löytää tämän työn kautta uusia vahvuuksia itsestään.

Odotamme

Odotamme sinulta huolellisuutta ja kiinnostusta työtä kohtaan. Hyvillä tiimityöskentelytaidoilla saatte työporukalla luotua onnistuneen asiakaskokemuksen vuorokauden ajasta riippumatta. Olethan myös täysi-ikäinen.

Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Älä kuitenkaan jätä hakemusta täyttämättä, jos sellaista ei löydy, sillä kaikki on opeteltavissa. Pääasia on, että sinulta löytyy intoa, halua oppia ja olla asiakaspalvelussa. Hygieniapassi on toivottava, mutta senkin pystyt suorittamaan työn lomassa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle aluksi vuoden määräaikaisen työsuhteen ja sen jälkeen vakituisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa sekä mielenkiintoisen työn asiakasrajapinnassa. Työ on kolmivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Töitä on keskimäärin 30h/vk (80-100h/3vk). Lisäksi saat hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Huomioithan, että liikenneasema on auki 24/7.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.  

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.            

Sijainti
Lapua
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
15.03.2023
Viitenumero
15601527
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856