Pohjanmaa

Mallastusprosessinhoitaja

Haemme Laihian Mallas Oy:lle mallastamoon PROSESSINHOITAJAA.

Tehtävät

Vastaat mallassalien ylläpidosta sekä prosessiautomaation käyttämisestä ja valvomisesta. Teet läheistä yhteistyötä laboratorion sekä muiden osastojen kanssa.

Prosessinhoitajana tehtäviisi kuuluvat myös:

– mallastusprosessin laadullisten ja määrällisten tavoitteiden valvominen 
– tehokkaan ja turvallisen toiminnan edistäminen

Odotamme

Sinulta ei vaadita prosessinhoitajan opintoja tai työkokemusta, vaan tehtävään koulutetaan. Tästä syystä toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan alaa ja tekemään töitä tuotantoprosessien ja prosessilaitteiden parissa.

Olet oma-aloitteinen, joustava ja sitoutunut. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja omaat vastuullisen asenteen ja tietotekniikan perustaidot. Toivomme, että olet etsimässä pysyvää työpaikkaa, sillä me etsimme pitkäaikaista ja sitoutunutta työntekijää. Työ tapahtuu yhdessä vuorossa, mutta tehtävään kuuluu päivystysvelvollisuus noin 6 viikon välein. Päivystyksen vuoksi asuminen noin lähiseudulla on suotavaa.

Tarjoamme:

– Monipuolisen ja vastuullisen työn
– Päivävuoron, jonka lisäksi on kiertävä päivystysvelvollisuus
– Alkuun määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen mahdollisuuden vakituiseen työhön
– Kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuudet vahvistaa ja kehittää osaamistasi
– Mielenkiintoisen tehtävän mukavien ammattilaisten parissa

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai HR-konsultti Malena Borén puh. 040 685 5200.

Laihian Mallas Oy

Laihian Mallas Oy on yli 100-vuotias perheyritys, joka tytäryhtiöineen työllistää n. 220 henkilöä Suomessa ja 110 henkilöä Virossa. Jalostamme kotimaisesta viljasta mm. maltaita, mallasuutteita ja mämmiä. Valmistamme myös pakastetaikinoita ja kasvatamme kasvihuoneissamme salaatteja, kurkkua, yrttejä ja herkkusieniä. Yritys sijaitsee vielä tänäkin päivänä lähes samalla paikalla Laihian Miettylän kylässä, mihin se on alun perin perustettu.

 

Sijainti
Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
29.08.2023
Viitenumero
18081137
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856