Helsinki

Marketing Assistant

Oletko Etu-Töölössä sijaitsevan asiakkaamme dynaamisen ydintiimin innokas ja omatoiminen Marketing Assistant? Tämä uusi positio on luonteeltaan vuoden määräaikaisuus, jossa jatko on kuitenkin hyvin todennäköinen ja toivottu, sillä asiakkaamme hakee ennen kaikkea sitoutuvaa ja pitkäaikaista uutta tiiminjäsentä
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Millaisten tehtävien parissa työskentelet

Päätehtäviisi kuuluvat kolmen eri liiketoimintayksikön avustaminen markkinointimateriaalien luomisessa, hallinnoimisessa sekä koordinoimisessa yhdessä mainostoimiston ja pääkonttorin markkinointiosaston kanssa seuraten konsernin brändin mukaisia ohjeistuksia. Osallistut omalla panoksellasi markkinointistrategian jalkauttamiseen yhdessä maajohtajan ja business managerien kanssa sekä seuraat markkinointibudjettia.

Tämän lisäksi olet tiimin tukena mm. esitteiden ja materiaalien toimittamisessa sekä koordinoimalla tapahtumia, näyttelyitä ja kokouksia. Laadit esityksiä sekä sisäisiin että ulkoisiin tapahtumiin ja nettisivujen päivittäminen ja muokkaukset ja osallistuminen verkkosivuprojektiin kuuluvat vastuullesi. Lisäksi avustat päivittäisissä hallinnollisissa asioissa kuten laskujen, PO tilausten ja toimittajien osalta.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinulta löytyvän muutavan vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä markkinointiin ja/tai viestintään suuntautuneita opintoja (myös muut soveltuvat koulutukset otetaan huomioon). Lisäksi sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on tehtävässä välttämättömyys.

MS Office, PhotoShop, InDesign ja digitaalisen markkinoinnin työkalut ovat sinulle tuttuja sekä olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammattitaitoasi ja ottamaan vastuuta.

Luonteestasi huokuu positiivisuus ja hyvä huumorintaju ja olet tottunut sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Pidät mielelläsi useita lankoja käsissäsi ja osaat myös priorisoida sekä toimia järjestelmällisesti ja aloitteellisesti.

Ennen kaikkea arvostamme innokkuutta, oikeaa asennetta, motivaatiota ja aitoa paloa markkinointia ja viestintää kohtaan sekä mielenkiintoa päästä oppimaan lääkealasta. 

Lisätiedot

Asiakkaamme on Suomessa pienehkö organisaatio, jossa pääset osaksi isoa kansainvälistä konsernia, sen markkinointia sekä toimintaa mielenkiintoisella ja kehittyvällä sekä kasvavalla lääkealalla. Työpaikka sijaitsee Helsingin kantakaupungin tuntumassa hyvien yhteyksien päässä. Saat tueksesi osaavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä ison kansainvälisen organisaation markkinoinnin ammattilaiset.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
23.08.2019
Viitenumero
376772
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835