Espoo

Marketing Coordinator

Asiakkaamme on yksi Suomen suurimmista lääkeyrityksistä ja haemme nyt uutta projektihenkilöä heidän liiketoimintayksikköönsä, jossa työskennellään erikoissairaanhoidon parissa kasvavassa markkinassa. Haussa MARKETING COORDINATOR Espooseen kuuden (6) kuukauden mittaiseen (arvio) määräaikaiseen tehtävään joka toteutuu osa-aikaisena. Tunteja arvioidaan olevan noin 15t/vk (1-1,5 pvää per viikko).
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävä sopii erinomaisesti esim. opintojen loppuvaiheessa (gradu-/lopputyövaihe) olevalle markkinoinnin/viestinnän opiskelijalle, jolla on kiinnostusta päästä tutustumaan lääketeollisuuden näköalapaikalle markkinoinnin arkeen ja haasteisiin.

Työssäsi olet osa ns poikkitieteellistä tiimiä, joka koostuu myynnin, markkinoinnin ja lääketieteen asiantuntijoista ja tuet myös muita markkinointikoordinaattoreita sekä tiimiäsi.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu markkinointimateriaalien koordinointi läheisessä yhteistyössä tuotepäälliköiden kanssa mm mainostoimistojen suuntaan, myyntikentän tukeminen, tilaisuuksien hyväksyntäprosessien hoitaminen, sopimuksien koordinointia, osana laskutusprosessia yms.

Edellytykset

Pidämme erittäin tärkeänä palveluhenkistä, huolellista ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta työskennellä tiiviissä työorganisaatiossa ja oppia uutta. Työ edellyttää itsenäistä ja proaktiivista otetta sekä erinomaisia organisointitaitoja. Odotamme myös sujuvaa suomen ja englanninkielten taitoa.

Toivomme myös, että osaat ajatella ”out of the box” ja olet vastuuntuntoinen sekä luotettava.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä todellisen näköalapaikan alaan, mahdollisuuksia oppia ja kehittyä sekä viedä omaa toimeasi syvemmälle organisaatiossa. Yrityksen viihtyisät toimitilat sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää pikimmin, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut välittömästi eikä hakuaikaa ole määritelty, kannattaa siis olla nopea!

Yhteyshenkilöt

Poolia Suomi Oy, Sanna Majava, puh: 020 7290 838, sanna@poolia.fi 

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
30.01.2020
Viitenumero
1313763
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838