Helsinki

Marketing Lead

Etsimme nyt kasvavalle monipuolisia digitaalisia markkinoinnin ja palvelumuotoilun (data)palveluita tarjoavalle asiakkaallemme kokenutta MARKETING LEADIA Helsinkiin, vakituiseen työtehtävään.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Haemme nyt vahvassa kasvussa olevalle kotimaiselle ja vakavaraiselle asiakkaamme kasvumarkkinoinnin liiketoiminnan vetäjäksi kokenutta digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon ja analytiikan asiantuntijaa. Vastuullasi on kasvumarkkinoinnin liiketoiminnan kehittäminen ja tiimin ohjaaminen sekä myös valmius ja kiinnostus osallistua itse erilaisiin asiakasprojekteihin ja tuoda omia näkemyksiä ja ideoita sekä selvittämään aktiivisesti asiakkaiden kipupisteitä markkinoinnin avuin tiiviissä yhteistyössä myös design tiimin sekä fronttidevaajien kanssa. 

Odotuksiamme:

Sinulla on taustallasi kokemus esim. konsulttiroolissa työskentelystä tai olet ollut osana asiakastiimiä, jossa on tehty digimarkkinointia sekä B2B että B2C kohderyhmälle. Googlen Marketing Cloud Platformin työkalut ovat sinulle erittäin tuttuja.
Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa ja konsultatiivis-tekninen ote yhdessä ovat toivomamme kombo.

Pystyt hallitsemaan isoja kokonaisuuksia ja vastaamaan omasta tavoitteellisesta työskentelystä. Hakemamme asiantuntija on persoonaltaan energinen ja tulos- sekä tavoitehakuinen, sanavalmis sekä ystävällistä ja avointa ilmapiiriä edistävä tiimikaveri. Tuot omia ehdotuksiasi rakentavasti esille, mutta haluat kehittyäksesi ottaa vastaan myös palautetta ja kehitysnäkemyksiä. Sprinttimalli on sinulle tuttu ja muutenkin pidät jatkuvasta sparrailusta ja tekemisestä, jossa näet työsi tuloksen, myös mitattavasti. Esihenkilönäsi toimii Marketing Manager. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle: 

Kasvumarkkinointitiimin vetäjänä sparraat tiimiläisiäsi, kehität prosesseja ja viet liiketoiminnan seuraavalle levellille osallistuen samalla erilaisiin, vaativiin asiakasprojekteihin. Toimenkuva on laaja, joten oppiminen on taattua ja yrityksen kasvaessa myös roolisi sekä vastuu kasvaa ja kehittyy. 

Asiakkaamme työkulttuuri on mutkaton ja rento ja tekemisen meininki ja positiivisuus kuvaa ihmisten tekemistä. Työssä viihtymisestä ja jaksamisesta pidetään huolta ja urapolkusi alkaa rakentumaan aloituspäivästä alkaen.

Asiakkaamme erittäin viihtyisät ja modernit toimitilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätiedot

Kysy lisää: sigrid@poolia.fi, puh. 0407406509 tai sanna@poolia.fi, puh. 0407791349.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen kiinnittämällä itsesi mukaan tähän hakuun. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pian.

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
19.01.2021
Viitenumero
2832767
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839