Helsinki

Marketing Specialist

Etsimme tunnetulle kansainväliselle matkailualan asiakkaallemme kokenutta markkinoinnin osaajaa noin 3 kk:n mittaiseen sairauslomasijaisuuteen. Kyseessä on kansainvälinen tiimi, joten työskentely onnistuu Helsingin yhdinkeskustassa sijaitsevan toimipisteen lisäksi myös Kööpenhaminassa, Oslossa tai Tukholmassa. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työskentelet osana Nordic tiimiä monipuolisten markkinoinnin toimenpiteiden parissa sisältäen mm. sisäisen ja ulkoisen markkinointimateriaalin tuottamisen ja käännökset, sisällöntuottamisen ja sen hallinnan eri kanavissa (verkko, mobiili, some), tapahtumajärjestelyt sekä statistiikan seurantaa ja raportointia.

Edellytykset

Olet jo työskennellyt monipuolisissa markkinoinnin- ja viestinnän tehtävissä ja sinulla monipuolista osaamista mm. sisällöntuottamisen (copywriting), kuvankäsittelyn, julkaisujärjestelmien, hakukoneoptimoinnin (SEO) ja web-analytiikan parista.

Olet järjestelmällinen tiimipeluri, joka pystyy edistämään useita projekteja samanaikaisesti ja työskentelemään dataohjautuvassa ympäristössä. Koulutustausi tukee työkokemustasi ja hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet. 

Lisätiedot

  Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kiinnostavan kansainvälisen matkailualan brändin markkinointitoimenpiteiden parissa ja osaksi kansainvälistä tiimiä!

  Haastattelemme hakijoita nopealla aikataululla, joten lähetä englanninkielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Työsuhde on arviolta noin kolmen kuukauden mittainen sairauslomasijaisuus ja alkaa pikaisesti.

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä saat Pooliasta Sigrid Puhilas-Ikoselta ja Sanna Majavalta.

  Sigrid Puhilas-Ikonen
  sigrid@poolia.fi 
  0207290839

  Sanna Majava 
  sanna@poolia.fi 
  0207290838

  Poolia Suomi Oy

  Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Seuraa Pooliaa Somessa!
  LinkedIn Facebook Instagram Twitter

  Sijainti
  Helsinki
  Työsuhteen tyyppi
  Määräaikainen
  Ilmoitus jätetty
  15.11.2019
  Viitenumero
  999345
  Yhteyshenkilö

  Sigrid Puhilas-Ikonen

  sigrid@poolia.fi

  p. +358 20 729 0839