Helsinki

Markkinointi- ja hallintokoordinaattori

Haemme Ramuddenille Helsingin Ilmalaan MARKKINOINTI- ja HALLINTOKOORDINAATTORIA monipuolisiin back-office-tehtäviin pitkään määräaikaiseen projektiin (1 vuosi), jossa jatkomahdollisuus! Tehtävään haetaan henkilöä, jolla on erinomainen suomen ja ruotsin kielen taito!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Monipuolinen toimenkuvasi tulee koostumaan mm. seuraavista tehtävistä:

– Markkinoinnin tehtävät kuten kotisivujen päivitys ja somekanavien ylläpito
– Ostoreskontra (ostolaskujen käsittely, tiliöinti)
– Myyntireskontra (InExchange pääkäyttäjä) ja maksumuistutukset 
– Työajanseuranta ja palkkahallinto (ei sis. palkanlaskentaa)
– HR:n tukitehtäviä 

Edellytykset

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia tietotekniikkataitoja sekä huolellisuutta ja tarkkuutta. Käytämme mm. yleisiä MS office ohjelmia ja Kellokorttia. Sinulla on paineensietokykyä ja hyvät yhteistyötaidot sekä pystyt tarvittaessa joustamaan työtilanteen mukaan.

Huom! Haettavalla henkilöllä tulee olla erinomainen suomen ja ruotsin kielen taito, englanti on plussaa. Tärkeintä on asenne!

Edut

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työporukassa! 

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

Ramudden Oy

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen sekä tuotevuokrauksen. Tarjoamme myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille ympäri Suomen. Ramuddenin palveluksessa työskentelee yli 100 osaajaa.

 Tehtävänämme on tehdä työmaista turvallisempia kaikille sidosryhmille – urakoitsijoille, työntekijöille sekä kaikille tienkäyttäjille. Suomessa pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme kuudella paikkakunnalla: Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Kuopiossa palvellen koko maata.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
09.11.2020
Viitenumero
2461985
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833