Helsinki

Markkinointiassistentti

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen ulospäinsuuntautunutta ja markkinointihenkistä Markkinointiassistenttia Helsingin Kalasatamaan! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva 

Markkinointiassistenttina hoidat markkinointimateriaaleja, päivität verkkosivuja, tapahtumien järjestelyä, markkinointimateriaalien kehittämistä, tarjousten tekoa sekä muuta toimistotehtävien koordinointia. 

Kyseessä on vakituinen työsuhde, jossa työajat ovat arkisin klo 8.00-16.00 ja sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Odotamme 

aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, motivoitunutta työasennetta sekä suomen- ja englannin kielen osaamista niin suullisesti kuin kirjallisesti. Saksan kielentaito on sinulle hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Sinulla tulee olla myös hyvät IT-taidot. 

Tarjoamme 

mukavan säännöllisen työn monipuolisessa ja vastuullisessa roolissa. Tämä tehtävä on myös erinomainen mahdollisuus kehittää itseäsi markkinointi-alalla mukavassa työympäristössä, jossa aika ei käy pitkäksi. Kyseessä on kansainvälinen yritys, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet. 

 

Kiinnostuitko? 

Jes! Mikäli tunnistit itsesi sopivaksi henkilöksi tähän tehtävään, niin käythän pian laittamassa hakemuksen tulemaan järjestelmämme kautta: emme käsittele sähköpostihakemuksia. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, sp. viivi.chan@poolia.fi.

 

Jääsaukko Oy

on Saukko Groupiin kuuluva kotimainen laadukkaiden lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden varastointi- ja kuljetuspalvelujen tarjoaja, jonka suuri logistiikkajärjestelmä kattaa koko Euroopan.

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.06.2023
Viitenumero
16985384
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850