Helsinki

Markkinointiassistentti

Etsimme nyt asiakkaamme dynaamisen ydintiimin vahvistukseksi oma-aloitteista ja itsenäistä Markkinointiassistenttia uuteen positioon Helsingin Etu-Töölöön. Työ alkaa elo-syyskuussa ja on luonteeltaan vuoden määräaikaisuus, jatko on kuitenkin hyvin todennäköinen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluvat kolmen eri liiketoimintayksikön avustaminen markkinointimateriaalien luomisessa, hallinnoimisessa sekä koordinoimisessa yhdessä mainostoimiston ja pääkonttorin markkinointiosaston kanssa seuraten konsernin brändin mukaisia ohjeistuksia. Osallistut omalla panoksellasi markkinointistrategian jalkauttamiseen yhdessä maajohtajan ja business managerien kanssa sekä seuraat markkinointibudjettia.

Avustat tiimiä mm esitteiden toimittamisessa, koordinoit tapahtumia, näyttelyitä ja kokouksia ja varmistat tarvittavat materiaalit. Laadit esityksiä sekä sisäisiin että ulkoisiin tapahtumiin. Www-sivujen päivittäminen ja erilliset muokkaukset ja osallistuminen verkkosivuprojektiin kuuluvat vastuullesi.

Avustat päivittäisissä hallinnollisissa asioissa kuten laskujen, PO tilausten ja toimittajien osalta.

Edellytykset

Opinnoissasi toivomme suuntautumista markkinointiin ja/tai viestintään, mutta myös muu soveltuva koulutus otetaan huomioon. Odotamme noin 2.5 vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on välttämättömyys.

Tunnet MS Office, PhotoShop, InDesign ja digitaalisen markkinoinnin työkalut ja olet myönteinen sekä kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammattitaitoasi ja ottamaan vastuuta.

Olet luonteeltasi positiivinen, huumorintajuinen ja tottunut itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn. Pidät mielelläsi useita lankoja käsissäsi ja osaat myös priorisoida sekä toimia järjestelmällisesti ja aloitteellisesti.

Ennen kaikkea arvostamme innokkuutta, oikeaa asennetta, motivaatiota ja aitoa paloa markkinointia ja viestintää sekä lääkealaa kohtaan.

Edut

Asiakkaamme on Suomessa pienehkö organisaatio, jossa pääset osaksi isoa kv konsernia, sen markkinointia sekä toimintaa mielenkiintoisella ja kehittyvällä sekä kasvavalla lääkealalla. Työpaikka sijaitsee Helsingin kantakaupungin tuntumassa hyvien yhteyksien päässä. Saat tueksesi osaavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä ison kansainvälisen konsernin markkinoinnin ammattilaiset.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin jätä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää.

Prosessi käynnistetään jo hakuajalla.

Accord Healthcare

Accord Healthcare on nuori ja dynaaminen lääkeyritys, joka osallistuu lääkkeiden kehittämiseen, valmistukseen ja jakeluun maailmanlaajuisesti ja on yksi nopeimmin kasvavista rinnakkaislääkeyrityksistä Euroopassa. Olemme toimineet Suomessa vuodesta 2012 ja konttorimme sijaitsee Etu-Töölössä. Tuotevalikoimamme on laaja ja se koostuu geneerisistä lääkkeistä usealla eri terapia-alueella.

Asiakkaitamme ovat apteekit ja sairaala-apteekit sekä terveydenhuollon ammattilaiset. Valikoimassamme on myös biosimilaareja ja lanseeraamme tulevaisuudessa useita erilaisia lääkevalmisteita.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
01.08.2019
Viitenumero
257658
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835