Helsinki

Markkinointikoordinaattori

Haemme nyt matkailualan asiakasyrityksellemme Markkinointikoordinaattoria / Verkkosisällön tuottajaa Helsingin ydinkeskustaan tai Tukholmaan määräaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää noin 6 kuukautta.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toimenkuvasi muodostuu asiakasyrityksemme digitaalisten kanavien sisällön tuotannosta; mm. julkaiset ja optimoit sivujen sisältöä sekä siirrät sisältöä eri järjestelmien välillä (mm. Hybris-järjestelmään). Lisäksi vastaat siitä, että julkaistut tiedot (teksti, kuva, video) ovat optimaalisia (SEO) ja edistävät yrityksen markkinointia ja myyntiä.

Edellytykset

Olet työskennellyt Web-analytiikkatyökalujen (Google Analytics), sisällönhallintajärjestelmien (CMS) sekä hakukoneopitimoinnin parissa. Nautit työskentelystä dynaamisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, olet joustava, järjestelmällinen, rohkea ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti englanninkielisellä hakemuksella ja cv:llä. Kerro myös palkkatoiveesi.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
18.11.2019
Viitenumero
1007778
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839