Helsinki

Markkinointikoordinaattori

Haemme kansainväliseen, alkuperäislääkkeitä valmistavaan lääkeyritykseen kokenutta markkinointiassistenttia / -koordinaattoria tukemaan terapia- ja tuotealueiden markkinointi- ja myyntitiimejä niin hallinnollisissa kuin myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Kyseessä on noin puolen vuoden määräaikaisuus. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Koordinaattorina vastaat asiakkaamme terapia-alueilla myynnin tukeen ja markkinointiin liittyvien tehtävien koordinoinnista ja toteutuksesta, kuten asiakastilaisuuksien järjestelyjen tukemisesta,  perinteisten sekä digitaalisten markkinointimateriaalien hallinnoimisesta ja tuottamisesta. Keskeisenä tehtävänäsi avustat myös prosesseihin kuuluvissa tehtävissä kuten sopimuksissa, palveluiden ja materiaalien tilauksissa, laskutuksessa sekä matka- ja tapahtumajärjestelyissä.

Edellytykset

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot auttavat sinua pääsemään nopeasti osaksi tiimiä ja keskeisimpiä tehtäviäsi. Taito priorisoida omaa työtäsi auttaa sinua keskittymään olennaiseen. Kokemus tapahtumajärjestelyistä, markkinoinnin tehtävistä sekä markkinointimateriaalien visuaalisesta suunnittelusta katsotaan eduksesi.

Sopiva koulutustausta tehtävään on esim. kaupallinen, markkinointiviestintä tai muu vastaava koulutus. Tehtävä vaatii samanaikaisesti suunnittelua ja toteuttamista. Ratkaiset tehokkaasti eteen tulevia haasteita itsenäisesti ja osana tiimiä. Matriisityöskentely on sinulle tuttua ja koet luontevaksi työskennellä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on erittäin hyvät, käytännön työssä saadut IT-taidot (MS Office -ohjelmat ja mielellään Adobe Creative Cloud).

Työskentelyotteesi ja asenteesi on joustava ja proaktiivinen. Osaat työskennellä tehokkaasti itsenäisesti sekä arvostat yhteistyötä tiimin kanssa, jotta kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja teet työsi huolellisesti ja tarkkaavaisuutta osoittaen. Olet järjestelmällinen ja pystyt viemään useaa asiaa eteenpäin tiukassakin aikataulussa ja sisäisiä ohjeita ja prosesseja noudattaen.

Ennen kaikkea arvostamme positiivisuutta, innokkuutta ja motivaatiota oppia uutta sekä kiinnostusta lääke- ja terveydenhuoltoalaa kohtaan.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi innovatiivisessa, kansainvälisessä ja dynaamisessa organisaatiossa. Saat hyvän näkemyksen ja ymmärryksen digitaaliseen markkinointiin lääke- ja terveydenhuollon alalla. Sinua ympäröivät asiantuntevat työkaverit sekä kannustava ympäristö. Toimipaikka sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä.

Lisätiedot:

Sanna Majava
puh: 020 7290 838 / sanna@poolia.fi

Juho Honkanen
puh: 020 7290 848 / juho@poolia.fi

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
16.08.2023
Viitenumero
13842912
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838