Vantaa

Markkinointikoordinaattori

Cora Refinish Oy hakee kauttamme markkinointikoordinaattoria vakinaiseen tehtävään Vantaan Koivuhakaan. Tässä tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä markkinointipäällikön sekä myyntipäälliköiden kanssa. Pääpaino on myynnin ja markkinoinnin tehtävillä, lisäksi yleisiä toimistotehtäviä. Tehtävä alkaa heti / sopimuksen mukaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu mm. asiakaslehden toimitus- ja taittotehtäviä sekä kotisivujen päivittämistä, viestintää markkinoinnin automaatiotyökalua hyödyntäen, yrityksen some-kanavien kehittämistä ja some-päivitysten laatimista. Lisäksi tehtäviin kuuluu myyntihenkilöstöä tukevia toimistotöitä, kuten tarjousten puhtaaksikirjoitusta ja hinnoittelua, sekä yleisiä asiakaspalvelutehtäviä, kuten tilausten vastaanottoa ja puhelinneuvontaa.

Edellytykset

 Hakijalta toivomme:
– Kaupallista koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
– Organisointikykyä ja tarkkuutta työssä
– Hyviä IT- ja sometaitoja mm. Word pressin osaaminen 
– Hyviä tiimityötaitoja sekä joustavaa asennetta
– Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
– Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Kiinnostus ja/tai kokemus autoihin ja autoalaan lasketaan hakijalle eduksi.

Edut

Tarjoamme itsenäisen työn mukavassa yrityksessä 

Lisätiedot

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tähän kehittävään, monipuoliseen, haastavaan ja mielenkiintoisen tehtävään maahantuonnin näköalapaikalla. Itsenäinen työ odottaa sinua mukavassa yrityksessä.

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka sähköpostitse kati@poolia.fi tai puhelimitse numerossa +358 20 7290 833. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti. 

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -rekrytointitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 28.2.

Cora Refinish Oy

Cora Refinish Oy maahantuo ja markkinoi kolarivauriokorjauksessa, erityisesti automaalauksessa, tarvittavia tuotteita ja laitteita sekä pinnoitteita valmistavalle teollisuudelle. Laadukkaat tuotteet, moderni tekninen osaaminen, laaja asiantuntemus sekä ratkaisukeskeinen asiakaskumppanuus ovat toimintamme kulmakiviä. Yrityksen liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa meillä on noin 20 hlöä.

Tutustu meihin tästä linkistä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
17.01.2022
Viitenumero
5300495
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833