Espoo

Markkinointivastaava

NetNordic on pohjoismainen riippumaton järjestelmäintegraattori, joka keskittyy asiakkaidemme ratkaisuihin ja palveluihin verkoissa, palvelinkeskuksissa, tietoturvassa ja yritysviestinnässä. Toimitamme tulevaisuuden älykkäät IT-ratkaisut. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme "paras kumppani", haluamme auttaa asiakkaitamme heidän ainutlaatuisissa IT-haasteissaan, jotta heillä olisi aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

NetNordicin kasvaessa etsimme Markkinointivastaavaa hoitamaan  markkinointitoiminnan kehittämisestä kohti yrityksen asettamia tavoitteita. Rooliisi kuuluu vastuu viestintäsuunnitelman ja markkinointistrategian kehittämisestä ja toteuttamisesta

Päätehtävät:

Vastaat kaikesta markkinointitoiminnasta ja kustannuspaikan budjetista.

Kehität yrityksen markkinointistrategiaa. Rooli koostuu strategisen markkinoinnin valmistelusta ja toteuttamisesta. Osallistut aktiivisesti kehitystyöhön vahvistaaksesi eri liiketoiminta-alueiden strategista ja taktista läsnäoloa kaikissa kanavissa.

Suuri osa roolistasi on yhdessä myyntiorganisaation kanssa luoda tuottavia toimintoja myyntiprosessin tukemiseksi. Olet myös vastuussa sosiaalisen median viestinnän kehittämisestä ja toteuttamisesta.

 Tuotat graafista markkinointimateriaalia ja tuet liiketoimintaa viestinnässä. Lisäksi olet vastuussa tapahtumista, seminaarien ja asiakastapahtumien toteuttamisesta ja seurannasta, usein kuitenkin tavalla tai toisella yhdessä yrityksen strategisten kumppanien kanssa.

Edellytykset

– Akateeminen / ammattikorkeakoulututkinto
– Hyvät taidot digitaalisessa mediassa ja sosiaalisen median kanavista
– Kokemusta asiakastyöskentelystä, markkinoinnista ja myynnistä
– IT alan tuntemusta Suomessa
– Sujuva suullinen sekä kirjallinen suomen sekä englannin kielitaito

 Sinulla on vahva tekemisen tahto ja henkilönä olet sitoutunut, järjestelmällinen ja tuloshakuinen. Olet luova ja viihdyt tiimissä mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti. Olet luotettava ja kykenevä selviämään myös stressin alla sekä luot positiivista työilmapiiriä ja kannustat muita ympärilläsi.

Lisätiedot

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan mukavassa työympäristössä Espoon Suomenojalla. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä joten haethan pikaisesti

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

NetNordic Finland Oy

NetNordic on pohjoismainen riippumaton järjestelmäintegraattori, joka keskittyy asiakkaidemme ratkaisuihin ja palveluihin verkoissa, palvelinkeskuksissa, tietoturvassa ja yritysviestinnässä. Toimitamme tulevaisuuden älykkäät IT-ratkaisut. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ”paras kumppani”, haluamme auttaa asiakkaitamme heidän ainutlaatuisissa IT-haasteissaan, jotta heillä olisi aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
11.01.2021
Viitenumero
2748716
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833