Helsinki

Mobile Designer

Diili on yksinkertaisuudessaan tämä: meillä on tarjolla kunnianhimoisia projekteja ja erinomainen ympäristö kehittymiselle, mutta tiimistämme puuttuu kaksi Mobile Designeria. Mikäli sinulla on tuoretta kokemusta, sopivan villejä ideoita ja rutkasti intohimoa sekä haluat päästä osaksi kadehdittavan hauskaa design-tiimiämme, laita meille hakemus.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Lamian Mobile Designerina pääset tekemään merkityksellistä design-työtä, jossa muovataan asiakkaan digitaalista liiketoimintaa ja sopivasti hifistellään visuaalisia yksityiskohtia. Vastuualueenasi on viilata mobiilikokemuksista niin kiiltäviä ja timanttisia, että asiakkaiden kilpailijat muuttuvat kateudesta vihreiksi.

Tavoitteenamme on kasata design-tiimi, joka yhteisvoimin rakentaa visuaalisesti vaikuttavia ja käyttömukavuudeltaan mutkattomia sovelluksia ja käyttöliittymiä rautamalleja ja prototyyppejä hyödyntäen. Tässä työssä et jää yksin, vaan pääset oppimaan ja kehittymään visual designereiden ja palvelumuotoilijoiden kanssa. Sovit hyvin joukkoon, jos ymmärrät ohjelmistokehityskielten ja analytiikan lisäksi myös puujalkavitsejä.

Toivomme sinulta

-Aikaisempaa kokemusta suunnittelusta iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille
-Näyttöä digitaalisista projekteista, joissa suunniteltu design on viety tuotantoon saakka
-Taitoa välittää visiosi muille sekä perustella suunnitteluratkaisujasi niin sisäisesti kuin asiakkaillekin 
-Käytät sujuvasti rautalankoja ja prototyyppejä visualisoimaan designia ja apuna ohjelmistokehityksen vaatimusten määrittelyssä
-Intohimoa laadukkaaseen designiin, laatikon ulkopuolelta ajatteluun ja teknologiaan
-Kykyä ottaa asiakkaan liiketoimintatarpeet huomioon suunnittelukonseptia määritellessäsi
-Sketch, Adobe CC, InVision ja muut modernit design-työkalut ovat sinulle tuttuja
-Ohjelmistokehitysosaaminen ja devauskäytäntöjen tuntemus lasketaan eduksesi
-Hyviä vuorovaikutustaitoja; olet mutkaton tiimipelaaja
-Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Design-tiimissämme saat 

-Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
-Työskennellä tiiviisti toisten suunnittelijoiden, asiakkaiden, ohjelmistokehittäjien sekä projektipäälliköiden kanssa
-Itsenäistä vastuuta asiakkuuksista ja työpajojen vetämisestä, kun tiimin työtavat ja suunnitteluprosessit ovat tulleet tutuiksi
-Viikottaiset tiimipalaverit, joissa sparrataan projekteja yhdessä 
-Mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi
-Nauttia rennon mutta kunnianhimoisen tiimin timanttisesta huumorista

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Olemma asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen ja myynnin tehostamiseen.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.07.2019
Viitenumero
258329
Yhteyshenkilö