Helsinki

Mobile Developer (Android)

Mobiili on uusi musta, ja siksi haluamme viedä käyttäjien mobiilikokemukset uudelle tasolle. Täydennämme ohjelmistokehityksen tiimiämme osaavilla Android-mobiilikehittäjillä. Tarjolla on haastavia projekteja ja osaavien kollegoiden tuki Android-osaajille, joilla on intohimoa ja näkemystä kehittää toimivia mobiilisovelluksia.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Lamia on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden ja integraatioiden kehittämiseen. Android-devaajanamme pääset kehittämään mobiiliratkaisuja asiakkaillemme yhteistyössä devitiimin, designereiden, cloud engineerien, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa.

Toivomme sinulta

– Kokemusta ja tietämystä ohjelmoinnista Androidille: olet vahva Java ja/tai Kotlin -osaaja ja Android Studio on sinulle tuttu työkalu
– RxJava-osaaminen lasketaan eduksesi
– Perusosaamista frontend-kehittämisestä (JS/CSS/HTML)
– Harrastuneisuutta: ohjelmoit intohimosta ja mielenkiinnosta ratkaista vaikeitakin loogisia pulmia
– Linux- ja Git-käyttötaitoja
– Oman ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
– Hyviä tiimityö- ja viestintätaitoja
– Olet valmis auttamaan muita ja otat mielelläsi vastaan rakentavaa palautetta

Osana devaajatiimiämme

– Teet tiivistä yhteistyötä frontend- ja backend developereiden, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa
– Pääset tekemään kehittäviä asiakasprojekteja
– Saat taloon tullessasi oman mentorin, joka auttaa sinua sopeutumaan Lamian kulttuuriin ja työtapoihin
– Muovaat parhaita käytäntöjämme. Meille kaavat eivät ole kangistuneita, vaan kehitämme jatkuvasti yhdessä työtapoja ja työympäristöä
– Pääset osaksi kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä
– Saat nauttia joustavista työajoistamme sekä ensiluokkaisista työvälineistä
– Talo tarjoaa keksit ja kahvit ohjelmoinnin polttoaineeksi
– Voit osallistua devaajimme järjestämiin Tech Meetuppeihin, hackatoneihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Olemma asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen ja myynnin tehostamiseen.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.08.2019
Viitenumero
258335
Yhteyshenkilö