Helsinki

Mobile Developer (Android)

Lamia etsii mobiilikehityksen tiimiin devaajia, joilla on paloa kehittää asiakkaiden sovelluksia, joita ei olla aiemmin Suomessa nähty. Intohimoihisi kuuluu mobiilikokemusten kehittäminen ja kokemuksesi ja harrastuneisuutesi ansiosta sinulla on näkemystä siitä, mihin ala on matkalla. Lamialla on tarjota sinulle tehtävä, jossa pääset valjastamaan asiantuntijuutesi uuden luomiseen. Sinulle tarjotaan haastavia projekteja ja taitavien kollegoiden tuen Android-devaajille, joilla on halua ja näkemystä kehittää kestäviä, modulaarisia ja laajennettavia mobiilisovelluksia. 

Lamia on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden ja ja integraatioiden kehittämiseen. Android-devaajana pääset kehittämään uusia ratkaisuja asiakkaille yhteistyössä devitiimin, designereiden, cloud engineerien, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa. 

Toivomme sinulta

 • Kokemusta ja tietämystä ohjelmoinnista Androidille: olet vahva Java ja/tai Kotlin -osaaja ja Android Studio on sinulle tuttu työkalu
 • RxJava-osaaminen lasketaan eduksi 
 • Perusosaamista frontend-kehittämisesti (JS/CSS/HTML)
 • Harrastuneisuutta: ohjelmoit intohimosta ja mielenkiinnosta ratkaista vaikeitakin loogisia pulmia 
 • Linux- ja Git-käyttötaitoja
 • Oman ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
 • Hyviä tiimityö- ja viestintätaitoja
 • Olet valmis auttamaan muita ja otat mielelläsi vastaan rakentavaa palautetta

Osana Lamian devaajatiimiä

 • Teet tiivistä yhteistyötä frontend- ja backend developereiden, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa
 • Pääset tekemään kehittäviä asiakasprojekteja 
 • Saat taloon tullessasi oman mentorin, joka auttaa sinua sopeutumaan Lamian kulttuuriin ja työtapoihin 
 • Muovaat parhaita käytäntöjä. Lamian kaavat eivät ole kangistuneita, vaan yrityksessä kehitetään jatkuvasti yhdessä työtapoja ja työympäristöä 
 • Pääset osaksi kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä 
 • Saat nauttia joustavista työajoista sekä ensiluokkaisista työvälineistä 
 • Talo tarjoaa keksit ja kahvit ohjelmoinnin polttoaineeksi 
 • Voit osallistua devaajien järjestämiin Tech Meetuppeihin, hackatoneihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin 

Lamia tarjoaa sinulle

Lamian ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun Lamia löytää heille oikeat lahjakkuudet, he pitävät huolta siitä, että suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi heillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla he palkitsevat sitoutumisesta yritykseen. 

Kiinnostuitko? 

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten painamalla tästä

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
24.11.2021
Viitenumero
4125082
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830