Helsinki

Myymälä-/ aulapalvelupäällikkö

Asiakkaamme Kaapelin Mediakeskus Oy hakee uuteen rooliin myymälä-/ aulapalvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Keväällä 2020 Kaapelitehtaan kulttuurikeskukseen aukeaa uusi aulapalvelutila. Tilassa tulee toimimaan kauppa, kahvila, työpajatiloja, pieni esiintymistila sekä mahdollisesti anniskelualue.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Etsimme

Innostunutta ja luovaa tekijää, jolla on palava halu olla mukana rakentamassa ja kehittämässä Kaapelitehtaasta Euroopan parasta kulttuurikeskusta. Etsimämme henkilö on tavoitteellinen, aloitteellinen ja aikaansaava ammattilainen, joka kiinnostunut kulttuurista ja taiteesta. Aulapalvelupäällikkö yhdessä tiiminsä kanssa ylläpitää hyvää fiilistä sekä huolehtii vuokralaisten että vierailijoiden tarpeista.

Työpöydältäsi löytyy

 • myymälän päivittäinen johtaminen, valikoiman ja tilausten suunnittelu
 • budjetointi sekä varasto- ja kassakirjanpito
 • myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutyö
 • muiden tilassa järjestettävien palveluiden ja tapahtumien suunnitteleminen sekä tukeminen
 • aktiivinen osallistuminen kehitysprojekteihin

Toivomme sinulta

 • kokemusta myyntityöstä ja myynnin vastuutehtävistä
 • kokemusta tiimin vetämisestä ja työvuorosuunnittelusta sekä ymmärrystä palkkahallinnosta
 • kokemusta pienen myymälä toiminnan pyörittämisestä (esim. kahvila, kioski tai muu vastaava)
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi osaaminen on iso etu
 • kokemusta kassa- ja taloushallinnon järjestelmistä
 • mahdollisesti hygenia- ja/tai anniskelupassia
 • asiakaslähtöistä, positiivista ja innovatiivista työskentelyotetta

Tarjolla on

haasteellinen ja vastuullinen tehtävä monipuolisessa toimintaympäristössä ja innostuneessa työyhteisössä. Tehtävä on kokoaikainen ja pääosin päivätyötä arkisin, mutta toivomme joustavuutta tarpeen mukaan. Toivomme tehtävään valittavan henkilön aloittavan viimeistään huhtikuun 2020 alussa.

Lisätiedot

Herättikö ilmoitus sinussa kiinnostusta? Jos kyllä, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti, sillä käsittelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja kysymyksiisi tehtävästä antaa Tarja Laakso (p. 040 779 1618, tarja.laakso@poolia.fi) ja Annastiina Korpi (p. 040 663 3487, annastiina.korpi@poolia.fi).

Kaapelin Mediakeskus Oy

Kaapelin Mediakeskus Oy on Kiinteistö Oy Kaapelitalon tytäryhtiö. Koy Kaapelitalo on Helsingin kaupungin omistama yhtiö, joka omistaa, peruskorjaa ja vuokraa vanhoja teollisuuskiinteistöjä kulttuurikäyttöön. Yhtiön liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa.

Ruoholahdessa sijaitseva Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Yhtiö hallinnoi myös Suvilahden vanhaa energiantuotantoaluetta Kalasataman alueella. Kaapelitehdas uusiutuu 2021 valmistuvan Tanssin talon myötä.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.01.2020
Viitenumero
1210556
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837