Helsinki

Myymälä-kahvilan vuorovastaava

Asiakkaamme Kaapelin Mediakeskus Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen vuorovastaavaa syksyllä 2020 Kaapelitehtaan kulttuurikeskukseen avattavaan uuteen kahvila-myymälään.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse

Kaapelitehtaan aulapalvelut keskitetään uuteen katutasoon rakennettavaan tilaan. Tilassa tulee toimimaan kahvila, kauppa, työpajatiloja, info -piste, pieni esiintymistila sekä mahdollisesti anniskelualue. Palvelut laajentuvat parhaillaan rakennettavan Tanssin talo -hankkeen valmistumisen myötä myös Kaapelitehtaan sisäpihalle syntyvään uuteen aulaan. Kaapelitehtaan aulapalvelu-tiimi huolehtii vuokralaisten ja vierailijoiden tarpeista sekä ylläpitää talon hyvää fiilistä!

Työtehtäviisi kuuluu

  • myymälän ja kahvilan sekä infon päivittäinen asiakaspalvelutyö
  • myymälän valikoiman suunnitteluun ja tilausten tekemiseen osallistuminen
  • muiden tilassa järjestettävien palveluiden toteuttamiseen osallistuminen
  • henkilökunnan koulutus ja perehdyttäminen

Toivomme sinulta

  • kokemusta kahvilatoiminnasta sekä kaupan tai kioskin toiminnasta
  • kokemusta vuorovastaavan tehtävistä
  • asiakaslähtöisyyttä, positiivisuutta ja tiimihenkeä
  • kokemusta kassajärjestelmistä (WinPos -järjestelmän tuntemus on etu)
  • hyvää englannin sekä ruotsin kielitaitoa

Tarjoamme

Tarjolla on haasteellinen ja vastuullinen tehtävä monipuolisessa toimintaympäristössä sekä aidosti innostuneessa työyhteisössä. Tehtävä on kokoaikainen vuorotyö kahvilan aukioloaikojen puitteissa. Toivomme tehtävään valittavan henkilön aloittavan elokuun alussa 2020.

Lisätiedot

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti, sillä käsittelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja kysymyksiisi tehtävästä antaa Annastiina Korpi (p. 020 7290 835, annastiina.korpi@poolia.fi).

Kaapelin Mediakeskus Oy

Kaapelin Mediakeskus Oy on Kiinteistö Oy Kaapelitalon tytäryhtiö. Koy Kaapelitalo on Helsingin kaupungin omistama yhtiö, joka omistaa, peruskorjaa ja vuokraa vanhoja teollisuuskiinteistöjä kulttuurikäyttöön. Yhtiön liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa. Ruoholahdessa sijaitseva Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Yhtiö hallinnoi myös Suvilahden vanhaa energiantuotantoaluetta Kalasataman alueella sekä Nilsiänkatu 10 – toimitilaa Vallilassa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.05.2020
Viitenumero
1929441
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835