Kalajoki

Myynnin tuen ammattilainen

Haemme Ferral Components Oy:n palvelukseen Kalajoen tai Kruunupyyn toimipisteeseen MYYNNIN TUEN AMMATTILAISTA (inside sales)
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtäviisi kuuluvat

tilausten käsittely, tarjouslaskenta ja varastotuotteiden valvonta sekä muut myynnin tukitehtävät. Tärkeä osa työtä on yhteydenpito asiakkaisiin ja tarvittaessa osallistuminen asiakastapaamisiin / tapahtumiin sekä tehtävään liittyvää raportointia.

Odotamme

tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on monipuoliset IT-taidot ja olet hyvä organisoimaan. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Persoonana olet joustava ja haluat kehittyä ja oppia uutta. Aikaisempi kokemus myyntityöstä tai asiakaspalvelusta sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme

  • mielekkään ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä työympäristössä
  • vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut
  • hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
  • organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.12.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Ferral Components

Kalajoella toimiva Ferral Components on perustettu vuonna 1957. Nykyisin olemme osa ruotsalaista teollisuusryhmä Nordic Flanges Groupia, johon kuuluvat lisäksemme tytäryhtiöt Kruunupyyssä ja Örnsköldvikissä. Ferral Components tarjoaa laajan valikoiman sopimusvalmistus-palveluita eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Asiakkaitamme on niin metalli-, kone-, telakka-, öljy- ja kaasu- kuin kemian- ja paperiteollisuudessakin. Ferral Components työllistää noin 40 työntekijää. Lue lisää: www.ferral.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Kalajoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.12.2019
Viitenumero
1131644
Yhteyshenkilö