Vantaa

Myynti-insinööri

 Asiakkaamme Oy Meluton Ab hakee nyt kauttamme ongelmanratkaisukykyistä ja pitkäjänteistä  MYYNTI-INSINÖÖRIÄ  Vantaalla toimivaan asiantuntijaorganisaatioonsa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet toimimaan monipuolisessa roolissa, joka pitää sisällään koko konsultatiivisen myyntiprosessin hoitamisen. Kartoitat asiakkaan ongelman, etsit siihen parhaan ratkaisun, teet tarjouksen ja hoidat kaupan loppuun saattamisen. Pidät aktiivisesti yhteyttä monipuoliseen asiakaskuntaasi monella eri teollisuuden alalla sekä Suomessa että ulkomailla.

Odotamme sinulta

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta myyntityöstä tekniseltä alalta ja ennen kaikkea halu oppia jatkuvasti uutta. Suomen kielen lisäksi hoidat työasioita sujuvasti myös englanniksi, ja sinulla on valmius matkustaa Suomessa sekä jonkun verran myös ulkomailla. Työskentelytapasi on ratkaisukeskeinen ja pitkäjänteinen ja olet aktiivinen sekä sosiaalinen tiimityöskentelijä, joka haluaa perehtyä työhönsä ja yrityksen toimintaan tuotantoketjun koko matkalta. Tehtävään soveltuva koulutus (DI tai AMK insinööri/esim. materiaalitekniikan opinnot) sekä raaka-ainetuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen työn mukavassa ja vakaassa oman alansa edelläkävijäyhteisössä, jossa ihmiset ovat viihtyneet pitkään ja kehittyneet ammattilaisiksi.
  • Kattavan perehdytyksen ja oppimispolun kokeneen tuotepäällikön rinnalla.
  • Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä työtehtävässä.

Lisätiedot

Aloitamme välittömästi hakemusten käsittelyn, joten jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian tai ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Kerro myös palkkatoiveesi hakemuksessa.

Yhteyshenkilöt

Tarja Laakso
tarja@poolia.fi
+358 20 7290 837

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
+358 20 7290 838

Oy Meluton Ab

Oy Meluton Ab:n tarina alkoi virallisesti vuonna 1977. Tärinämittauksia ja -vaimennuksia sekä äänieristysratkaisuja myyneet kaverukset ostivat vanhan liekkilaminointikoneen ja rupesivat itse valmistamaan äänieristeitä, sillä alan tuotteita ei Suomesta tuolloin saanut. Tehdas perustettiin Siuntiolaiseen navettaan. Hyviä suhteita alan perinteisiin raaka-ainetoimittajiin Euroopassa luotiin jo heti yrityksen alkuvaiheessa ja kansainvälinen suuntautuminen raaka-aineostoissa sekä myynnissä on juurtunut Meluttoman yrityskulttuuriin. Suurin osa tuotteistamme menee vientiin joko suoraan tai välillisesti. Meluton kasvoi nopeasti ulos Siuntion navetasta ja vuonna 1981 oli edessä muutto Espooseen Juvanmalmin teollisuusalueelle. Uusien laiteinvestointien ja hedelmällisen asiakasyhteistyön myötä Meluton on noussut johtavaksi ääneneristysratkaisuiden, laminoinnin ja muovauksen toimittajaksi.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.02.2020
Viitenumero
1286264
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837