Helsinki

Myynti- ja markkinointikoordinaattori

Etsimme maailmanlaajuisesti toimivalle lääkealan yhtiölle uutta vahvistusta työskentelemään Suomen toimipisteessä. Yhtiö on Suomessa yksi Suomen parhaista työpaikoista ja siellä työskentelee tällä hetkellä noin 80 työntekijää. Haemme nyt asiakkaallemme kokenutta MYYNTI- JA MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on luonteeltaan vuoden määräaikaisuus, mutta jatko on mahdollinen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu keskeisesti erilaisten markkinointimateriaalien viimeistely ulkoasun ja toimivuuden näkökulmasta ja niiden julkaiseminen eri kanavissa. Markkinoinnillisten tehtävien lisäksi hoidat oman liiketoimintayksikkösi tapahtuma- ja matkajärjestelyjä ja tuotat myyntitiimille tarvittavaa materiaalia ja koordinoit ulkopuolisia tahoja (mediatoimisto, pääkonttorin markkinointiosasto jne.) ja vastaat tiimisi osalta tilauksista, laskuista ja sopimuksista.

Edellytykset

Koulutustaustaltasi toivomme sinulta suuntautumista markkinointiin ja/tai viestintään (Tradenomi, Merkonomi). Odotamme myös kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä (esim. viestintä-, media- tai markkinointi- sekä assistenttitehtävistä), sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa ja erittäin hyviä (käytännön työstä saatuja) IT-taitoja mm MS Office, InDesign, Adobe Acrobat ja Photoshop osalta.

Työskentelyotteesi ja asenteesi on joustava ja haluat tehdä sekä itsenäistä että tiimityötä ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Olet oma-aloitteinen ja teet työsi huolellisesti ja tarkkaavaisuutta osoittaen.

Ennen kaikkea arvostamme positiivisuutta, innokkuutta, oikeaa asennetta, motivaatiota ja aitoa paloa markkinointia ja viestintää sekä lääke-/terveydenhuoltoalaa kohtaan.

Edut

Asiakkaamme on Suomessa pienehkö organisaatio, jossa pääset osaksi isoa kv-konsernia, sen markkinointia sekä toimintaa mielenkiintoisella ja kehittyvällä sekä kasvavalla lääkealalla. Työpaikka sijaitsee Helsingin kantakaupungin tuntumassa hyvien yhteyksien päässä. Saat tueksesi osaavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä ison kansainvälisen konsernin markkinoinnin ammattilaiset.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää.

Prosessi käynnistetään jo hakuajalla, joten kannattaa lähettää hakemus nopeasti, jos paikka tuntuu kiinnostavalta.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: 020 7290 838 / sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
puh: 020 7290 837 / tarja@poolia.fi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
22.10.2020
Viitenumero
2420937
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838