Helsinki

Myynti- ja markkinointikoordinaattori

Haemme nyt AbbVielle oma-aloitteista ja palveluhenkistä MYYNTI- JA MARKKINOINTI KOORDINAATTORIA tukemaan immunologian tiimiä sekä hallinnollisissa että myyntiin ja erityisesti digitaaliseen markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Tehtävä on kahden vuoden määräaikaisuus.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Myynti- ja markkinointikoordinaattorina vastaat immunologian terapia-alueella toimivassa tiimissä myynnin tukeen ja markkinointiin liittyvien tehtävien koordinoinnista, kuten markkinointimateriaalien luomisesta ja hallinnoimisesta, digitaalisen markkinoinnin toteuttamisesta sekä avustat hallinnollisissa tehtävissä kuten sopimuksissa, palveluiden ja materiaalien tilauksissa, laskutuksessa sekä matka- ja tapahtumajärjestelyissä.

Edellytykset

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista hallinnollisista tehtävistä sekä erityisesti digitaalisen markkinoinnin tehtävistä sekä markkinointimateriaalien taittotöistä Adoben InDesign-ohjelmalla. Kokemus Google Ads-työkalusta ja videoeditointitaidot ovat sinulle etu. Sopiva koulutustausta tehtävään on esim. kaupallinen, viestinnällinen tai muu vastaava koulutus. Tehtävä vaatii samanaikaisesti suunnittelua ja toteuttamista. Ratkaiset tehokkaasti eteen tulevia haasteita itsenäisesti ja osana tiimiä. Matriisityöskentely on sinulle tuttua ja koet luontevaksi työskennellä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on erittäin hyvät, käytännön työssä saadut IT-taidot.

Työskentelyotteesi ja asenteesi on joustava ja osaat työskennellä tehokkaasti sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa. Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja teet työsi huolellisesti ja tarkkaavaisuutta osoittaen. Olet järjestelmällinen ja pystyt viemään useaa asiaa eteenpäin tiukassakin aikataulussa ja sisäisiä ohjeita ja prosesseja noudattaen.

Ennen kaikkea arvostamme positiivisuutta, innokkuutta, motivaatiota oppia uutta ja kehittyä sekä kiinnostusta lääke- ja terveydenhuoltoalaa kohtaan.

Edut

AbbVie tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi innovatiivisessa, kansainvälisessä ja dynaamisessa organisaatiossa sekä tärkeän roolin uusien tuotteiden lanseerausta toteuttavassa tiimissä. Saat hyvän näkemyksen ja ymmärryksen digitaaliseen markkinointiin lääke- ja terveydenhuollon alalla.  Sinua ympäröivät asiantuntevat työkaverit sekä kannustava ympäristö paikassa, joka on monena vuonna palkittu yhtenä Suomen parhaimmista työpaikoista.  

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Unit Manager Sanna Tulokas pe 12.11. klo 12-13 ja to 18.11 klo 10-11, puh. 040 902 2412. Muina aikoina voit olla yhteydessä Poolian Sanna Majavaan:

Sanna Majava
puh: 020 7290 838 / sanna@poolia.fi

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kyseessä on noin kahden vuoden ajan kestävä määräaikaisuus, joka liittyy uusien tuotteiden lanseeraamiseen.

AbbVie

AbbVie on maailmanlaajuisesti toimiva tutkimuslähtöinen biolääketieteen yhtiö ja yksi Suomen parhaista työpaikoista. AbbViellä työskentelee Suomessa noin 90 työntekijää ja sen toimisto sijaitsee Pasilan Triplassa. Maailmanlaajuisesti yhtiö työllistää noin 47 00 henkilöä. 

www.abbvie.fi

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
29.11.2021
Viitenumero
4957689
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838