Tampere

Myyntiagentti

Oletko jo kokenut myyjä ja haet vaihtelua tai haet ensimäistä kokemustasi tavoitteellisen myyntityön parista. Kiinnostaako myynti, mutta et tiedä miten pääsisit alkuun? Tässä on sinulle mahdollisuus näyttää kyntesi ja oppia uutta!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Haemme tunnetulle ja arvostetulle asiakkaallemme Tampereelle 1-2 uutta mukavaa kollegaa

MYYNTIAGENTTI

energiaratkaisujen myyntiin!

Työt alkavat pikimmin, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja osoittaa aktiivisuutta jo hakuvaiheessa!

Työtehtävät

Päätehtävänäsi on aktiivisesti ja innostuneella (omalla) tyylilläsi kontaktoida kuluttaja-asiakkaita puhelimitse ja kartoittaa sekä sitä kautta tarjota juuri heille sopivaa energiaratkaisua!

Edellytykset

Haemme aktiivisia, mukautumiskykyisiä ja ennen kaikkea mukavia ja sosiaalisia ihmisiä, joilla on poltetta tehdä aktiivista myyntityötä ja tuntea onnistumisen iloa tyytyväisistä asiakkaista.

Aiempi kokemus myyntityöstä (B2C/B2B) ja asiakkuudenhoidosta on eduksi mutta olemme kiinnostuneita myös uran alussa olevista ”hiomattomista timanteista”, asenne ratkaisee!

Alkuun saat koulutuksen niin tuotteeseen, kuin myyntiinkin eikä se lopu ”luokkahuoneeseen” vaan jatkuu myös työn ohessa. Tässä yrityksessä kaikki tekevät myyntiä, joten oppia saat niin muilta myyjiltä, kouluttajilta, sekä esimiehiltä, etkä varmasti tule ikinä lukemaan mitään suoraan paperista.

Työtä tehdään arkisin klo 9-17 välillä ja tunteja on tarjolla ensisijaisesti kokoaikaisesti eli 37,5  h/vko mutta sopimuksen mukaan myös  30t/vko on mahdollinen. Palkkaus TES:n mukaan: pohja noin 1500e tunneista riippuen ja bonus keskimäärin tasoa 400-700e/kk.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää vastuunottokykyä, asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä, keskustelutaitoja ja aitoa intohimoa saavuttaa asetetut tavoitteet.

Edut

Tulevien kollegoittesi mukaan yrityksessä on rento ja aito ilmapiiri, sekä parhaat työkaverit, joiden kanssa voi aina olla oma itsensä.

Hyvästä työstä palkitaan mm bonusten muodossa, mutta myös eteneminen on oikeasti mahdollista ja se näkyy tiimissä, sillä jokainen kouluttaja sekä esimies on itsekin aloittanut uransa myyjänä! Jos opiskelu kiinnostaa niin voit myös käydä liiketalouden perustutkinnon työn ohessa oppisopimuksella (Merkonomi).

Lisätiedot

Käsittelemme saatuja hakemuksia päivittäin ja pyrimme reagoimaan pikaisesti. Jätä hakemuksesi siis jo tänään, älä jätä tätä mahdollisuutta huomioimatta!

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: 020 7290 838

Annastiina Korpi
puh: 020 7290 835

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
11.05.2020
Viitenumero
1900119
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838