Helsinki

Myyntiassistentti

Etsimme nyt asiakkaamme toimistotiimin lisävahvistukseksi monipuolista toimistotyökokemusta omaavaa kokenutta MYYNTIASSISTENTTIA. Työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuudella ja jatko on hyvin mahdollinen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Olet osa kansainvälistä tiimiä, jossa hoidetaan moninaisia ja vaihtelevia tehtäviä. Olet työssäsi tiiviisti tekemisissä sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden (jälleenmyyjien) kanssa.

Päätehtäviisi ja vastuisiisi kuuluu myyntitilausten käsittely, asiakasjärjestelmän ylläpito ja laskutus sekä CRM-järjestelmän ylläpito omalta osaltasi. Avustat tarpeen mukaan myyntiä erilaisten dokumenttien muodossa ja hoidat aktiivisesti yhteydenpitoa asiakkaisiin ja jälleenmyyjiin, niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin, sekä huolehdit kollegoittesi kanssa toimiston yleisestä viihtyvyydestä ja avustat erilaisissa ulkoisissa tapahtumissa.

Edellytykset

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista monipuolisista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim Merkonomi tai Tradenomi). Sinulla on sujuvat tietotekniset valmiudet (asiakkaallamme käytössä MS Office, Procountor ja Salesforce) ja tutustut ennakkoluulottomasti uusiin sovelluksiin. Hallitset sujuvasti sekä kirjallisen että suullisen suomen ja englannin kielen, muu kielitaito on etu.

Ennen kaikkea odotamme innostunutta, joustavaa ja ennakkoluulotonta sekä huumorintajuista asennetta, iloista tiimipelaajaa, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja huolellinen työnjälki. Et kaihda rutiineja ja osaat priorisoida etkä hätkähdä yllättävistäkään tilanteista. 

Edut

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavien työkavereiden kanssa, mielenkiintoisen kansainvälisen työympäristön ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviisi. Pääset myös kehittämään omaa osaamistasi. Toimisto sijaitsee Ruoholahdessa, Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätiedot

Solibrilla arvostetaan luottamusta, kunnioitusta ja yhteistyötä. Heillä uskotaan, että ihmiset ovat yrityksen ydin. Lue lisää: www.solibri.com. Olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti haun käynnistyttyä.

Yhteyshenkilöt

Poolia Suomi Oy Kati Rahikka, puh: +358 20 7290 833, kati@poolia.fi

Solibri

Solibri is a software company and the leader in BIM Quality Assurance and Quality Control. Providing out of the box tools for BIM validation, compliance control, design process coordination, design review, analysis and code checking. Solibri develops and markets quality assurance solutions that improve BIM-based design and make the entire design and construction process more productive and cost effective.

Solibri’s customers include major building owners, construction companies, architects and engineering firms in more than 70 countries. It is part of the Nemetschek Group and based in Helsinki, with offices in the US, UK, Germany and Spain. At Helsinki office in Ruoholahti, we are 50 enthusiastic experts working together to make a difference.

www.solibri.com

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
20.11.2020
Viitenumero
2556130
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833