Nurmijärvi

Myyntiedustaja

Haemme nyt asiakkaamme organisaation vahvistukseksi samoja arvoja arvostavaa järjestelmällistä ja työstään aidosti innostuvaa MYYNTIEDUSTAJAA vastaamaan Nordqvistin ja Löfbergs brändien tuotteiden Etelä-Suomen alueen myynnistä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään syys-lokakuun aikana.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työsi pitää sisällään uusien ja olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitoa ja kehittämistä sekä kauppiasyhteistyön kasvattamista. Suunnittelet itse aikataulusi mutta kuitenkin pidät huolen asetetuista käyntimäärätavoitteista ja raportoit työsi kenttäpäällikölle.

Liikut aktiivisesti kentällä tavaten useita kauppiaita päivässä. Neuvottelet K-ryhmän kauppiaiden ja osastovastaavien kanssa tuotevalikoiman kasvattamisesta, tuote- ja kausikampanjoiden toteuttamisesta sekä uutuustuotteiden lanseeraamisesta. Varmistat myös tuotteiden hyllypaikat ja esillepanon sekä kartoitat tilausmäärät ja konsultoit asiakastasi.

Nordqvistin myyntitiimissä on viisi myyntiedustajaa, jotka kukin toimivat omilla maantieteellisillä alueillaan Suomessa sekä kenttäpäällikkö, joka vastaa tiimin toiminnasta ja sen kehittämisestä Nurmijärven toimipisteeltä käsin.

Edellytykset

Työ on liikkuvaa ja edellyttää itsenäistä, tehokasta, aktiivista ja aikaansaavaa otetta. Aiempi työkokemus kaupan alalta ja/tai myynnin parista on tässä tehtävässä erittäin tärkeää. Koulutuksesi toivomme olevan kaupallinen esim. tradenomi tai merkonomi. Oleellista on, että viihdyt ihmisten parissa, sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, olet tarkka ja järjestelmällinen myös lukujen ja aikataulutuksen suhteen.

Edut

Nordqvistin toimitilat sijaitsevat uusissa viihtyisissä toimitiloissa Nurmijärvellä (40 min Hgin keskustasta). Organisaatiossa työskentelee yhteensä 25 hlöä ja esimiehenäsi toimii yrityksen myyntijohtaja (Kenttäpäällikkö ja myynnin johto), joka myös perehdyttää sinut työhön.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin miellyttävän sekä inspiroivan työympäristön, monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattitaitoasi huipputekijöiden ja -tuotteiden parissa!

Jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistetään heti! ”Tee hetkestä elämys!”

Lisätiedot

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358207290839

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
+358 20 7290 838

Nordqvist Oy

Huolimatta siitä, ettei meitä suomalaisia varsinaisesti pidetä teen suurkuluttajina, olemme me juoneet tätä virkistävää ja herkullista juomaa jo vuosikymmeniä. Tee on lämmittänyt meitä kylminä talvipäivinä ja sekä virkistänyt että raikastanut oloamme kesähelteillä.

Me Nordqvistilla haluamme tehdä jokaisesta teehetkestä todellisen elämyksen. Tätä periaatetta olemme suomalaisena perheyrityksenä toteuttaneet jo vuodesta 1979 lähtien. Uskomme laadukkaaseen teehen ja kauniisiin pakkauksiin. Ensisijaisesti teen pitää kuitenkin maistua hyvältä. Nämä arvot toteutamme ostamalla teen, rooiboksen sekä teesekoituksiamme kaunistavat kukat, hedelmät ja marjat tarkoin valituilta tuottajilta. Huolehdimme myös tuotteidemme laadusta, vastuullisuudesta ja turvallisuudesta. Haluamme, että sinä voit nauttia teetä hyvällä ja huolettomalla mielellä.

Nordqvistin Nurmijärvellä sijaitseva teetalo ja siellä työskentelevät ihmiset haluavat tehdä joka päivä parhaansa hyvän teen vuoksi. Jokainen työvaihe, aina tuotekehittelyä, maustamista, tarkastusta ja pakkausta myöden suoritetaan intohimolla. Tee ei ole meille vain myymämme tuote, se on osa elämäämme. Haluamme, että tee tuottaa hyvää mieltä ja lämpöä juuri sinulle.

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien.

Siirry yrityksen kotisivulle

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Nurmijärvi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
30.09.2019
Viitenumero
711178
Yhteyshenkilö