Helsinki

Myyntipäällikkö

Asiakkaamme on maailmanlaajuinen palvelualan yritys, joka toimii kolmella eri sektorilla. Haemme nyt heille Myyntipäällikköä vetämään myyntitiimejä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu tiimin päivittäinen johtaminen, esimiehenä toimiminen ja myyjien tukeminen.  Vastaat myyntiprosessista ja tavoitteista sekä myynnin laadusta keskittyen kasvuun ja asiakkaiden säilyttämiseen.  Vastuullasi on myös rekrytointi, perehdytys sekä koulutus ja valmentaminen myyntitiimin jäsenille tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut budjetointiin ja hinnoittelustrategian toteuttamiseen sekä vastaat myyntikulujen hallinnasta. 

Edellytykset

Odotamme kaupallista koulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta BtoB-palvelumyynnistä. Lisäksi sinulla ptää olla vähintään kahden vuoden kokemus myyntitiimin johtamisesta.

Edut

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvuyrityksessä, vauhdikkaan tiimin sekä motivoivan palkkauksen, joka koostuu sekä pohjasta että bonuksista.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka. 020 7290 833, kati@poolia.fi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
25.09.2019
Viitenumero
695927
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833